miercuri, 30 aprilie 2014

Semanatoare de paioase

Utilaje agricole si industriale Alte utilaje agricole. Cautati semanatoare second hand? Contactati direct vanzatorul de semanatoare.


Pe disc si semipatina, evita . Pentru o agricultura specifica timpurilor pe care le traversam, achizitionati semanatori paioase de cea mai buna calitate de la firma noastra. SEMANATOARE PAIOASE SUP29. Vand semanatoare paioase. Semanatori pentru cereale.


Semănătoare pneumatică integrată cu utilajul de pregătire a solului… Citeste mai mult . Pentru semanatul compact al culturilor de grau, cereale paioase si semanatul in. Descopera promotiile zilei, ai preturi. Cerere în căsătorie inedită, la Timişoara.


SC AGRO- VARRO SRL Gârbova de Jos, str Căprioarei,nr 11A, jud. Pozele afișate au caracter . Vreau sa cumpar o semanatoare pentru paioase si am vazut ca sunt diferente foarte mari de pret intre . Va stam la dispozitie pentru identificarea si . Distanta intre randuri: 1cm. Cele mai ieftinesemanatoare paioase. ALP Romania este importator si distribuitor autorizat pentru piata din Romania, al masinilor agricole marca ALP produse in fabricile KURT din Turcia.


Fichet-Bauche, producătoare de seifuri. Aceasta masina este destinata pentru semanatul . Site-ul nostru utilizează pluginuri sociale comune, precum și formulare de contact și face stocarea necesară a datelor de utilizare în fișiere de tip Server LOG. Pret in functie de piesa. Disc pentru semanatoare Nodet.


Un serviciu de căutare convenabil pentru cumpărarea, vânzarea . Semnatoare de paioase de 2. Piese de schimb semanatori NORDSTEN. Kontakt sælgeren af det brugte udstyr indenfor Angeloni .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare