miercuri, 20 august 2014

Gratar electric zilan

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in . Plata in rate, livrare rapida, retur simplu. Nu scoate fum, deci este recomandat in spatii inchise. Suprafata mare de lucru 21.


De acum gatesti rapid si sanatos! Daca ai pofta de un gratar gustos, dar . APARATE DE BUCATARIE SECOND HAND SI NOI - gratar electric. In cazul in care sesizati o . Gratar Electric în Bucuresti OLX. Vanzare Grilluri la pret accesibil.


Internet Magazin Maxmart in Moldova. Legumele, carnea, pestele, micii, carnaciorii se vor gati rapi fara sa se lipeasca fara fum. In functie de ce doriti sa gatiti, puteti regla.


Gatiti sanatos pentru dvs. Grătare Instrumente pentru grătar Vetre pentru foc. Grill electric pentru pizza ZILAN ZLN787putere 1500W,capac din sticla . Cu un design ergonomic acest gratar este.


Vand gratar electric Zilan Vand gratar electric Zilan Pret: Lei. Element de incalzire demontabil pentru a se spala . Este realizat din inox, reglabil pe inaltime, cu tava pentru apa pentru a impiedica uscarea si lipirea produselor. Fă-i cuiva drag viața mai ușoară și dăruiește-i un grătar. Cumpara Cuptor electric Zilan 1100W cu pret avantajos de la MetaloChimice.


Cod Produs: MET04Categorie: Plite, cuptoare si gratare electrice. Manual de utilizare gratar electric Tefal OptiGrill+ GC712D Vezi oferta de gratare electrice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare