joi, 13 noiembrie 2014

Sprit de umplut carnati

Cumpara aparat umplut carnati online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Masina de umplut carnati sprit hidraulic. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.


Este conceputa pentru uz. Sprit -carnati-7-litri-03. Masina- umplut - carnati -7-litri-detaliu. Produsul pe care il doreai. Optiune de cautare anunturi.


Vindem sprit hidraulic pentru umplut carnati si format mici cu o capacitate a cilindrului vertical de litri. Cilindru fabricat din inox alimentar. Dispozitiv manual pentru umplut carnati. Are doua picioare fixe si doua . Cârnațarul este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și, prin urmare, sprițul de cârnați.


Dimensiuni (LxAxH): 680x240x220mm. Acest sprit umplut carnati Vanessa 5 . Mecanism si angrenaje din aluminium. Un serviciu convenabil pentru găsirea de . Recomandat pentru uz profesional si casnic. Fie ca sunt preparati din carne de porc, oiae sau vita, carnatii sunt asezati pe orice masa.


MASINA UMPLUT CARNATI ORIZONTALA, L. Tulumba Carnati Peterhof- Austria Inox- 8L. Cum aleg un sprit pentru carnati si ce caracteristici trebuie sa aiba. Aparat de facut carnati din Inox. Firma din Bacau-Romania vinde șpriț hidraulic umplut cârnați , hidraulic, industrial, import Italia. Stare perfecta de funcționare.


Piston cu supape de aerisire. Cluj) masina de umplut ( sprit ) carnati din inox Heinrich Frey m. Vand sprit carnati vertical manual germania nou ! Diametru cilindru: 219mm. Inaltime cilindru: 270mm.


Palniile din inox pentru . Fiecare mat l-am tras pe rand pe sprit si l-am umplut treptat cu compozitie de carnati ardelenesti. Unul da la manivela si altul sta la prindere si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare