marți, 30 decembrie 2014

Motocultor scos cartofi

Plug scos cartofi pt motocultor tip standard universal. Utilaje agricole si industriale Alte . Plug universal de scos cartofi motocultor. Plug de scos cartofi pentru motocultor.


Cumpara plug de scos cartofi motocultor online pe eMAG. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului .

Plugul se foloseste pentru a va usura munca la scosul cartofilor. Se monteaza cu ajutorul unui bolt in locul tijei de reglare a adancimi de sapare a motocultorului. A doua cautare, sau rascolire. Plugul anterior, nu a fost eficient si astfel am construit altul, adica cel din.


Am scos cartofi pe o suprafata mare, cu motosapa profesionala de 5Cp benzina, Ruris 751Ks. Acesta este un clip explicativ cu. Masina de scos cartofi pentru motocultor sau tractoras Pasquali.


Plugul de scos cartofi pentru motocultor este un ajutor de nadejde atunci cand vine vremea scoaterii cartofilor.

Dispozitiv metalic de scos cartofi pentru motocultor Ruris la Dedeman. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Accesorii pentru motosape pe site. Plug pentru scos cartofi Bertolini 411. Dipozitivul de scos cartofi este folosit pentru recoltarea culturilor de cartofi. Cu ajutorul sistemului de reglare a adâncimii de lucru, dispozitivul de.


Se poate utiliza la toate modelele de motosapatori, motocultoare. Vand morisca scos cartofi , arici, masina scos cartofi pe un rand Schmotzer. Asiguram livrare rapida, garantie si piese! Dimensiune tija (grosime x latime x lungime): x . Plugul este conceput pentru recoltarea cartofilor, fiind compatibil cu . Se ataseaza in spatele motosapei. Se vinde masina de scos cartofi (usturoi,ceapa)pentru motocultor.


Reduceri, promotii, oferte speciale la Utilitare pe ShopMania. Plug cartofi motocultor - PREMIUM Ştim că ţii nu doar la terenul tău, ci şi la viitoarele recolte. Pentru acest tip de motocultor , inginerii Ruris au dezvoltat noul sistem de eviuare.


CP este un motocultor puternic si eficient . Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara.

Extractor (plug scos ) cartofi MTZ motocultor. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. La adancimi de 30cm ajung brazdele date pentru cartofi sau sfecla de zahar, asa ca. Se pot monta rarițe sau pluguri pentru scos cartofi. Bara este echipată cu bride 40x14mm, cu pozitii reglabile.


Accesoriile pentru motocultor sunt de mare ajutor în efectuarea şi a altor activităţi din grădină,. Romania, Ialomita, Urziceni. Prima folosire a plugului de scos cartofi , am scos de saci in total in afara de ce.


Motocultivator Forte cai putere la scos cartofi. Nicolae Sorodoc, icon 68. BRONTO WMA 5CU ACCESORII SI PLUG SCOS CARTOFI. Accesorii, accesoriu cartofi , ruris, accesoriu pentru motosapa, accesoriu pentru motocultor , pret, promotie, pret mic. Producator : Kipor Motor: KM 186FS, diesel Putere motor: 8. Am facut o scormonitoare pentru scos cartofi , am reusit sa fac rost de o rarita, un plug pentru cai (inca nu i-am facut adaptarile) , prasitoare, vreau sa fac lama . Caractersitici Honda plug motocultor FG 3pentru uz casnic si agricol.


Honda sapa de scos cartofi pentru FG 3motocultivatoare. Rarita reglabila si manicoti - accesorii noi pentru motocultor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare