marți, 5 mai 2015

Epilator domo

Pahare manuale din carton personalizate Lavazza, cu o capacitate de 2ml, ozSunt pahare manuale din carton care pot fi folosite in aparatele de cafea. Cumpara pahar ceramica coffee to go online pe eMAG. Cana personalizata Hocus Pocus I Need Coffee To Focus, ceramica alba, 3ml. Capace de Pahare To Go 8oz, 2ml - Pentru Bauturi Reci sau Calde, Cafea , Ceai. Produsele noastre sunt certificate și respectă toate directivele UE cu privire la compostabilitate.


Logo, pungă, pahare și conceptul de colantare pentru aparate. Model nou (producator diferit), de calitate excelenta, functionare fara probleme. Pahare pentru automate vending, din carton, personalizate Lavazza. Ambalaje si accesorii; Articole de unica folosinta pahare , farfurii, tacamuri, boluri. Cutii pizza personalizate , carton alb sau carton natur; Design personalizat.


Ideea că orice dimineaţă bună începe cu o cafea caldă îi face pe mulţi români să- şi înceapă ziua cu un pahar de carton cu capac de plastic în . Va oferim o gama variata de produse pe diferite culori si modele, personalizate standard sau la comanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare