joi, 23 iulie 2015

Aparat de muls vaci

Animale domestice si pasari Vaci. Aparate de muls vaci de la Fermierul Afacerist! TRANSPORT GRATUIT pentru Aparate . Cumpara aparat de muls vaci online pe eMAG. Transportul este asigurat.


Cadru vopsit in camp electrostatic. In magazinele ROTAKT puteti achizitiona aparate de muls cu un post sau doua posturi, accesorii si. Niste aparate de muls pentru vaci iti dau o mana de ajutor in gospodaria ta!


Sortiment vast de aparate de muls vaci in Moldova la preturi ieftine. Cel mai bun aparat de muls vaci poate fi ales inspirat, dupa ce ai consultat ghidul cu sugestii de produs Clovis. Livrare rapida in toata. Forgarden Suceava este importator si distribuitor aparate profesionale pentru muls vaci , oi, capre (mulgatori electrice).


Aparat de Muls capre si oi T1Aluminiu PS Gardelina Green Line. Va oferim produse de marca la preturi de . De-a lungul secolelor, oamenii au folosit propriile maini pentru colectarea laptelui. Astazi, avem aparat de muls vaci , un utilaj eficient. Disponibil cu post si bidon din aluminiu cu o capacitate de litri. Asiguram livrare rapida si garantie, piese si accesorii.


Vezi mai multe anunturi . Agregatul este dotat cu aparat de muls si cana de muls. Accesorii aparate de muls vaci oi si capre. Manson lung Tip aparat de muls vaci. Mansoanele lungi sunt din cauciuc maleabil ce nu afecteaza ugerul bovinei. Materiale de calitate superioara.


Aparatele de muls EMT sunt realizate din materiale de calitate superioara cu o durata lunga de viata. Pulsator: pneumatic, cu filtru de aer. Tensiune alimentare (V): 2V. România - Major B2B marketplace România ▻ ALL.


Utilaje pentru muls pentru vaci de producție turcească Mai mult. Compania Silvmar Complet SRL va propune o gama larga de piese de schimb pentru aparate de muls italiene, rusesti, ucrainesti, romanesti de orice marca. Oferte si promotii la Magazin-unelte.


Vacuumul se realizeaza in interiorul sasiului. Aparat muls vaci Sezer Mikkar posturi si bidon inox. Mulgatoare Conține produse.


Acest produs deosebit de util nu trebuie sa . Noile aparate de muls vaci de la Inox Center sunt ajutoare de nadejde pentru toti fermierii este un comunicat de presa publicat pe Digital PR. Echipamentele noastre se adreseaza fermierilor mici, fermelor mari de vaci , oi sau capre, centrelor de colectare lapte, fabricilor de lapte, tuturor celor care . Un fermier din judeţul Braşov a găsit o metodă de a-şi uşura viaţa! Sătul să se plimbe cu vacile dintr-o parte într-alta ca să fie mulse, omului i-a . Cadou: dop obturare manșon, perie scurtă, perie lungă. Tocmai de aceea pe Fermierul Afacerist gasesti la preturi foarte mici .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare