marți, 27 octombrie 2015

Portelan horeca

We sell the most awesomest products in the. Horeca Bucuresti echipamente profesionale pentru restaurante, malaxor, aparat kebab, rotisor,. Aici gasesti vesela din portelan , eleganta, rafinata, clasica sau moderna, cu diferite modele sau simpla, pentru prezentarea si servirea profesionala in . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare . Oferte si promotii la AD Horeca - pentru gatit, masa si servire, tag bol portelan. Vesela restaurant pret, vesela ieftina, vesela portelan horeca , vesela horeca, vesela pentru restaurant, farfurii portelan restaurant, boluri ciorba restaurant, boluri . LEIDA Impex este lider pe piata din Romania in domeniul HoReCa pentru vesela portelan , tacamuri inox, decoratiuni salon, echipamente de . Tava portelan VISTA ALEGRE GASTRONORM 176x162x100mm Portelan horeca disponibil la Raki. Nimic nu este mai usor: la AXA Porcelaine puteti personaliza produsele din portelan HORECA cu logo sau decor pe toata suprafata peodusului.


Compară cele de companii din SIGHIŞOARA: SAWELY PROD. Vesela din portelan pentru restaurante, diverse colectii ce includ farfurii intinse si adanci, boluri de salata,. Aparatura profesionala Horeca prin Risto Chef. Sunt destinate alimentaţiei publice şi pot fi . Pm com srl este distibuitor de portela horeca , menaj si decorative pentru bucuresti.


PM Com SRLDistribuie vesela de portelan pentru dotari horeca - hoteluri, . Ecopor SRL este o companie producatoare si importatoare specializata in portelan si ceramica HoReCa produse pentru hoteluri, restaurante si cafenele. Produse pentru baruri, restaurante, hoteluri. Apulum Porcelain Factory. Articole din Vesela Portelan Horeca scrise de ADHoreca.


Importator produse horeca hotel restaurante pensiuni cabane jobeline vega pulsiva. Fiind direct producători de veselă porţelan HORECA cu peste de ani de experienţă, vă putem furniza orice tip de modele veselă. Alegerea paharelor, tacamurilor, elementelor de decor, dar mai ales a celui mai potrivit si fin serviciu de portelan sunt foarte importante pentru succesul unei . La METRO gasesti toate produsele de care ai nevoie pentru hotelul, pensiunea, restaurantul, cantina, barul sau cafeneaua ta! Din dorinta de a ımbunatatii serviciile HoReCa (Hotel,Restaurant,Catering), am schimbat imaginea site-ului ıncat sa puteti gasi usor informatii legate de . Ania Set Cesti si Farfurii Portelan Ceai 220ml.


Siguranta - la spargere, articolele din portelan nu se fragmenteaza in bucati mici, ci se sparg in bucati mari, vizibile, usor de strans si aproape nevatamatoare. Vesela portelan Cluj de la importatori, producatori, distribuitori directi prezenti pe. Farfurioara pentru ceasca cafea sau ceai din portelan de culoare alba, cu design rafinat si realizata din portelan de inalta calitate gastronomica. Elegantul porțelan este ușor transparen și permite luminii să vrăjească culoarea ceaiului din ceașca ta, oferindu-ți un moment poetic cu adevărat special. Suntem o firmă specializată în producţia de porţelan şi ceramică HoReCa.


Lista de firme romanesti in sectiunea Sticla - Portelan. Universul produselor HoReCa are acum un nume nou: Lizardi Art. Fie ca este vorba de sticlarie, portelanuri sau produse fabricate din inox, . Maxigel furnizeaza echipamente si utilaje horeca frigorifice alimentare panificatie bucatarie restaurante. Portelan special, cel mai dur tip disponibil in piataRezistenta la uzura si la impact desi este relativ usorRezistenta la temperaturi de pana la 6gr.


Branduri din categoria HORECA. Cana cu infuzor din portelan 3ml Jardin Botanique - Nuova R2S. Barsista Bartender School. Farfurie adanca din portelan alb pentru paste cm.


REQUEST TO REMOVEProd Gabi 20Srl portelan horeca , portelan menaj, . MGM Optim Inter Srl -Import si distributie Horeca -comercializeaza sosuri Horeca. HORECA , servicii de masa, servicii de cafea, personalizare . Informaţii Horeca Bauturi Srl CIF 336398J08/1361/20Str. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, . A apărut în China, în timpul dinastiei Tang, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare