miercuri, 13 ianuarie 2016

Semanatoare de paioase pe discuri

Semanatoare paioase grau randuri, m, dublu disc , cu roti de tas. Utilaje agricole si industriale Alte utilaje agricole. Pe disc si semipatina, evita . Semănătoare lineară convenţională. Cautati semanatoare second hand?


Contactati direct vanzatorul de semanatoare. Caracteristici tehnice: Latimea de lucru - 3. SEMANATOARE PAIOASE MARCA NODET, CU DISCURI METRI. Poate lucra purtata(necesita tractor de putere relativ mare) sau tractata(protapul din dotare face ca semanatoarea sa poata lucra si cu tractoare de mica putere).


Utilizare: pentru însamantarea . MASCHIO-GASPARDO ROMANIA S. Semanatori pentru paioase cu brazdar dublu disc tip SUP. Distanta dintre randuri: 1mm. Variantele de semanatoare pe discuri incorporeaza brazdar cu cate doua . Pentru semanatul compact al culturilor de grau, cereale paioase si semanatul in.


Vand semanatoare Mecanica Ceahlau de paioase pe randuri, pe discuri. Modelul DL combină caracteristici precum caracterul compact, greutatea . ALP Romania este importator si distribuitor autorizat pentru piata din Romania, al masinilor agricole marca ALP produse in fabricile KURT din Turcia. Accord Kverneland de randuri. Oferte produse si servicii: semanatoare de paioase cu discuri.


Rul Grup distribuie si comercializeaza piese de schimb pe semanatoare SPC, SUP, Fiona,. Alternativă optimă pentru prelucrarea solului. Distributia mecanica a semintelor confera semanatorilor pentru paioase cu . Avenue srl, Caransebes, tractoare si utilaje agricole. Puteti obtine cel mai bun pret pentru semanatoare paioase prin intermediul. După aceea urmează apoi o serie de discuri care uniformizează terenul, iar următorul . Comanda online semanatori usor de adaptat lucrarilor agricole diverse si deosebit de rezistente la preturi avantajoase cu garantie si livrare imediata.


Vreau sa cumpar o semanatoare. Brazdare pe disc cu limitator de adancime, Treapta de . HMS RINDURI semanatoare de paioase dublu disc HMS 31. Victor Stanciu Ce pret are semănătoarea.


Livrare cultivator sectii cu buncare de inox si semanatoare plante prasitoare randuri dublu disc cu buncar unic si calculator pentru. Pentru că utilajul are discuri mari, el poate lucra la o adâncime mai mare, însă. Site-ul nostru utilizează pluginuri sociale comune, precum și formulare de contact și face stocarea necesară a datelor de utilizare în fișiere de tip Server LOG.


Nodet GC Stare excelenta. Cu semănătoarea PNEUSEJ Pluma se efectuează insamantarea in combinatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare