luni, 15 februarie 2016

Tocator furaje electric

Masina de taitei GR1masina performanta care iti intinde aluatul si taie taiteii la doua. Taietei Patratele - Taietei pentru supa-Bucataresele Vesele. Se taie: ceapa in patratele mici, morcovi in rondele de 2-mm, feniculul in.


Supa de curcan cu taitei de casa. Dupa ce a fiert, se scurge si se da prin masina de tocat carne, impreuna cu feliile de paine alba. Intr-o alta cratita prazul taiat rondele impreuna cu muschiuletul taiat cubulete se calesc in uleiul de masline cu. Carnea de porc se trece prin masina de tocat impreuna cu ceapa taiata marunt. Pieptul de curcan se spala,se taie felii si se condimenteaza cu sare,piper, origano si usturoiul taiat felii.


Mie imi plac mult taiati asa patratele pentru supa,asa ne facea. Varza se curata si se taie in patratele nu prea mici. Taitei (lati),de casa,cu varza calita. Se pune uleiul de masline la incins.


Se fierbe zarzavatul taiat fire lungi si ceapa taiata marunt, in apa cu sare. Carnea se da prin masina de tocat, se amesteca bine cu o ceapa taiata marunt si inabusita, miezul de franzela muiat si stors putin, ouale, verdeata, sare,. Se curata zarzavatul, se spala si se taie patratele. Intre timp fierbem taitei in forma de patratele , apoi luand jos capacul, le amestecam incet,. Se trece carnea prin masina de tocat si se adauga slanina taiata in cubulete mici, ceapa calita in.


Cand se serveste, se presara cu marar taiat marunt. Foaia de taitei se taie in patratele cam de cm latura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare