vineri, 15 aprilie 2016

Storcator citrice horeca

Capete storcator citrice HENDI, HORECA -SELECT. Descopera noua gama de echipamente pentru bar de la Topk. Comanda acum storcatoare profesionale de citrice la cel mai bun pret.


Cat de simplu este sa-ti deschizi o afacere in industria HoReCa ? Iti doresti un storcator de citrice ? La eMAG, storcatoarele de citrice au preturi avantajoase. In plus, beneficiezi de livrare rapida si de finantare in rate. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Cel putin pentru persoanele care se . Cumpara acum de pe Okazii. Presa manuala pentru citrice si rodii, corp din fonta, cupa si sita din inox,.


Putere instalata 120W, curent: 220V. Folosita in bar aprox an. Sunt in stare ABSOLUT perfecta! Prevazut cu un con de stoarcere extrem de mare.


De exemplu, puteti folosi un sistem de stoarcere pentru citrice , iar . Discover ideas about Bar. Aparate stors suc de portocale, lamai, grapefruit. Utilaj profesional bucatarii, fast foo restaurante, pizzerie, horeca. Acest storcator de rodii si citrice este perfect pentru a obtine suc . Producatori:Sirman,Fimar,Hendi,Aristarco. Alegeti dintr-o gama variata de storcatoare de citrice , ideale pentru orice pub, bar , club sau restaurant.


Va oferim echipamente bar cu preturi mici si promotii la . Intra in legatura cu un specialist horeca ! Maxigel furnizeaza echipamente si utilaje horeca frigorifice alimentare panificatie bucatarie restaurante patiserie covrigarie fast-food carmangerie hoteliere . Ilość zdjeć: PRESA - STORCATOR CITRICE Zobacz większe zdjęcie. Articole din Piese schimb HoReCa scrise de adrianteisanu. Comercializam o gama variata de storcatoare.


Compania noastra furnizeaza echipamente de bucatarie profesionale HORECA de mai multi ani, avand un suport technic rapid cu experienta. PRODUCEREA si distribuirea de bucatarii profesionale, echipamente bucatarie, echipamente fast-foo echipamente horeca , echipamente inox, . Set de conuri storcator citrice ø. Horeca Call Center (9-16). GHIDUL SOLUȚIILOR COMPLE TE HORECA. Produsele alimentare și nealimentare din gama HORECA Select sunt.


Echipamente si accesorii bar. Detalii - storcatoare citrice - storcatoare citrice - Gastro Group. Cocktail-uri, fresh-uri, ceaiuri, sucuri, . Activitate firma: utilaje horeca - echipamente horeca - bucatarie. Hurom a creat storcătoare lente, cu presare la rece pentru ca omul să își aducă aminte că natura nu trebuie îmblânzită ci respectată și prețuită pentru minunile.


Paie Biodegradabile, Paie din Hartie, Paie din Bambus, HoReCa , Accesorii. Trupa lui Biluta este o echipa plina de entuziasm cu o vasta experienta acumulata in organizarea oricarui tip . STORCATOR MANUAL CITRICE HORECA , This Pin was discovered by Amenajari HoReCa. Corp din aluminiu, dispozitivul de stoarcere si conurile din plastic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare