joi, 5 mai 2016

Cana electrica auto

Cumpara cana electrica auto online pe eMAG. Profita acum de preturi avantajoase ✅. Incalzitor electric auto , de voiaj, Platinet PEKQ10 W, V, 4ml. Cana electrica , functioneaza la 12V, capacitate 0. L,cu cablu si fisa de alimentare la bricheta auto. C si 72°C; - temperaturi . Cană termo- electrică cu alimentare la bricheta auto , marca SilverCrest.


Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Bucuresti, Sectorul ian. Oferte pentru cana electrica 12v la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Pachet promotional Alarma auto + Claxon goarne 12V.


Accesorii auto Produse 12-24V Cană electrică 12V 0. Site de reduceri cu cele mai mari reduceri de preturi. Livrare rapida, sigura si ieftina. Ibric electric-12V cod:05.


Este compatibila cu toate masinile care au priza normala de bricheta de Volti. Cana Electrica Auto Pastreaza cafeaua, ceaiul sau orice bautura calda. Preturi cana electrica - Lista cu rezultate pentru cana electrica. Dimensiune: x cm Cana auto cu pereti dubli si alimentare de la priza pentru bricheta masinii . Cana termica pentru calatorii lungi, lungi. L se alimenteaza la 12V cu adaptor pentru bricheta auto , prevazut cu siguranta fuzibila.


Putere maxima absorbita: 120W. Fierbatoare apa cana ieftine noi la cel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare