luni, 24 octombrie 2016

Pahare hartie cafea

Cumpara pahare carton cafea online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Cafea boabe, produse pentru automate de cafea si espressoare.


Poti alege intre pahare din plastic dar si de carton, de marimi si volum diferite. Iti oferim pahare de carton sau de plastic, automate sau manuale, cu imprimeuri generice sau de la producatorii de cafea preferati. Producem pahare carton cafea , 7Oz, 9Oz(8Oz) si 12Oz. Va oferim spre comercializare pahar carton personalizat si pahare carton ieftine precum pahar carton 7oz, pahar carton 8oz si 12oz.


In aceasta categorie de produse veti putea gasi pahare pentru bauturi calde de diverse dimensiuni. Cum pot fi utilizate ele? Noi producem pahare albe şi cu imagini colorate, elaborate de designerii firmei noastre sau . Set de pahare din carton de unica folosinta, ce pot fi folosite pentru automatele de cafea tip vending. Comandați acum pahare promoționale, din carton sau plastic, pentru evenimentele companiei dvs.


Oricare este dimensiunea companiei dumneavostra, în cazul în care aveți nevoie de pahare carton pentru cafea , inghetata sau ceai noi venim in ajutor cu . Productie de ambalaje alimentare din carton, pahare , vending, food-safe si farfurii din carton. De asemenea productie pentru ambalaje de inghetata. Produs de unica folosinta pentru cafea si bauturi calde. Pahare Carton Albe de la 0. Dimensiuni: inaltime mm,. Uite, sunt foarte multe companii care produc pahare de hârtie pe care le pot.


Masina pentru pahare din hartie. Ne imbunatatim in permanenta informatiile pe site. Exista posibilitatea sa mai . Daca ti-ai baut cafeaua de dimineata intr-un pahar din hartie , afla ca acesta nu poate . Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul tau. Suport pentru pahare cafea.


Momentan, de exemplu, toate automatele de cafea din Romania functioneaza cu pahare din plastic, in conditiile in care in celelalte tari din UE aceste produse . Capacitate pahare (se mai poate adauga unul in mijloc). Compatibil cu pahare de 4-oz. Așadar, poți cumpăra cafea cu propriul pahar smart.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare