miercuri, 28 decembrie 2016

Masina de tocat selgros

Catalog de oferte SELGROS - Cele mai bune preturi pentru profesionisti si amatori de bunataturi. Reviste, pliante si promotii actualizate in fiecare ora! Datorita tehnologiei performante a masinii, carnea este tocata intr-un . Cauti o masina de tocat ? Alege dintr-o gama variata de electrocasnice perfecte pentru casa ta! Plata in rate, livrare rapida, retur simplu. Oferte si recomandari: masina de tocat Rohnson R54 accesorii pentru rosii si carnati, 1300 . La METRO, reducerile incep de Vinerea Afacerii Tale!


Arata-le prietenilor tai ! O masina de tocat buna garanteaza succesul mezelurilor pregatite in casa. Selgros , în perioada 26. Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice. Preţuri reţuri valabile în toate magazinele în perioada: Mi: 21.


MAŞINĂ DE TOCAT CARNE BR-12. Regulamentul Oficial al campaniei promotionale. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Moraru Doina Pișcoturi așa făcute cu forma la mașină de tocat ,cu aluat cu . Accesoriu pentru carnati. Ce ii diferențiază de alți biscuiți este faptul că pentru prepararea lor se folosește mașina de tocat , căreia i se atașează o formă specială.


Realizata in intregime din fonta, masina de tocat si macinat marca Lux-tech, se distinge printr-o forma placuta cu o suprafata albastara lucioasa si neteda. Comanda online echipamentele necesare. O mașină s-a rupt în două. Echipamente prntru preparare: roboti ptofesionali, masina de tocat carne, aparat de razuit si feliat legume, aragaz profesional, friteuza, gratar . Putere: 7Watti - hp.


Dimensiuni (cm): 40*24*48. Productivitate: 1kg/h. Carnea se trece, de două ori, prin maşina de tocat. Masina tocat carne 1kg. Pâinea se umezeşte şi se amestecă bine cu.


Ghebele curatate si spalate se pun la fiert, apoi se clatesc in 4-ape reci si se dau prin masina de tocat. Curatati masina si pregatiti-o pentru a marunti ardeii . Preţ - 3890/48cu TVA. Prinde Reducerile de Pret/Ofertele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare