luni, 20 februarie 2017

Service echipamente horeca

Asiguram service echipamente si utilaje HoReCa pentru orice tip de echipamente profesionale si orice producator, atat in Bucuresti cat si in tara. Va asiguram in Bucuresti si Ilfov o gama completa de servicii de reparatii, service si mentenanta HoReCa cu personal inalt calificat. Cauti un service autorizat de echipamante bucatarie?


Noi te putem ajuta cu tot ce inseamna servici echipamente bucatarie si echipamante horeca. Cauta un specialist din domeniul reparatii echipamente horeca. Fie ca este vorba de mentenanta obisnuita, periodica sau de situatii neprevazute, le punem la dispozitie partenerilor nostri asistenta . Profesionisti pentru afacerea Dvs!


Fii la curent cu noile echipamente , utilaje si accesorii Horeca ! Oferte noi pe post de Tehnician- service - echipamente-horeca. Un mod confortabil, gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 44. Ai probleme cu un echipament nou sau second-hand?


Vezi mai multe anunturi din Reparatii . Căutarea dumneavoastră pentru un loc de muncă începe aici. Fresco Expert - Companie specializata in distributia, montajul si service -ul echipamentelor horeca profesionale. Postat cu zile în urmă. Responsabilitati Montaje, reparatii si mentenanta pentru echipamentele profesionale HoReCa si cupt.


See this and similar jobs on . Hendi este furnizorul de echipamente catering nealimentare, produse. Cu peste ani de activitate, experien? Vitrine self service echipamente profesionale self service cu o gama larga de echipamente horeca.


HORECA , medical si curateniei. INFORMATII FINANCIARE ŞI. Maxigel furnizeaza echipamente si utilaje horeca frigorifice alimentare. SERVICE PRODUSE: Se poate face la produsele aflate in garantie si postgarantie.


Dorinta noastra este ca partenerul nostru sa aiba o funtionalitate permanenta . Comanda acum echipamente self service de pe bilancia. Echipamente frigorifice si utilaje frigorifice . HoReCa , piese-horeca, echipamente fast foo service , piese, reparatii masini . Apelează la reteaua TC Romania Crown Cool pentru service echipamente. Clienții noștri beneficiază de servicii profesionale de service cu acoperire . Consultanta - Proiectare - Utilare - Service - Intretinere Bucatarie restaurant, hotel si catering.


Suntem o echipa tanara care isi propune sa vina in sprijinul dumneavoastra cu un pachet de servicii complete pentru depanarea si intretinerea echipamentelor . Distribuitor de echipamente profesionale. Gama de aparatura, utilaje si . Pe parcursul acestor doua decenii am facut tot posibilul sa fim un . Belfix ofera o gama variata de echipamente de self service de la furnizori de renume de origine SPANIOLA sau ITALIANA la cele mai competitive preturi. Evenimentul ofera expozantilor – furnizori de produse alimentare si non- alimentare, furnizori de mobilier, echipamente si solutii pentru operatorii din industria . Horeca Bucuresti import si comercializare echipamente utilare bucatarii. Va punem la dispozitie personal de service pentru garantii si service post garantii . Descriere: Director WEB - Lista serviceuri autorizate RovioColection din Romania - Service utilaje si echipamente horeca din Romania din orasul tau . Echipa de interventie rapida pentru service si mentenanta cu acoperire nationala. La orice scula achizitionata de la noi beneficiezi de garantie (postgarantie) si service.


Te asteptam in showroom-urile noastre . Acum zile - Descriere Servicii. PFA Grozescu Ovidiu Service - instalare, intretinere si reparatie pentru echipamente si utilaje HoReCa. In perioada de garantie a produselor, service -ul se realizeaza exclusiv la cel mai apropiat sediu. Adresele magazinelor Risto Chef se pot consulta aici.


HoReCa ofera o gama larga de activitati de service - instalare, intretinere si . Sa deschizi o afacere in domeniul Horeca , o cafenea, o pensiune sau un restaurant, nu mai este demult o problema. Cel putin pentru persoanele care se . Solutii profesionale pentru HoReCa, proiectare restaurante si cafenele, logistica si service echipamente HoReCa , bucatarii profesionale, echipamente frigorifice . OLTCIT, DACIA si DAEWOO precum si in activitatea de service auto. Service Oferim suport tehnic prin echipa de tehnicieni specializati.


Fortex International SRL vă oferă echipamente HoReCa profesionale, la cele mai bune prețuri. Piese de schimb Pentru toata. Experiență de peste ani, mii de clienți .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare