luni, 8 mai 2017

Magazin cafea bucuresti

Multe exemple de propoziții traduse ce conțin „ masina de cafea ” – Dicționar. Capsicum sau din genul Pimenta, uscat sau măcinat sau pulverizat. Boabe de cafea pot fi tocate cu ajutorul unei lame rotative cu viteză mare (2– 3rpm) într-o mașină de măcinat cu lamă special . Timp de utilizare continuă min, nivel de protecție IP2 nivelul acustic 80dB, se pot realiza portii de cafea macinata intre si 12g, diametru rasnita Ø60mm, . Masina de macinat piper , cafea , cimbru uscat , plante medicinale uscate,zahar tos etc. Masina are un arc la miner care se poate stringe si in functie de cit.


Stare buna de functionare se poate utiliza si pt piper ideala pt magazin sau bar. PRET 350lei Arata datele de contact. SC DULPROD SRL Productie proprie, piese de schimb noi: Set cutite pentru masina de macinat cafea Dulprod. Un set contine cutite).


Se poate trimite si prin . Rasnita cafea Bosch MKM60- O rasnita cu un design simplu, are un motor puternic,. Zelmer ZMM5580W o masina de tocat multifunctionala. MANGAL 13LMIGDALE CRUDE 600G Back to: Diverse. MASINI DE MACINAT CAFEA DULPROD. Cantitate cafea măcinare.


Blocarea maşinii de cafea (funcţia Blocare comenzi ). Comportament neobişnuit al maşinii automate de cafea. Cumpara Rasnita electrica pentru cafea Bosch MKM60online de la Auchan,. Rasnita de cafea cu sistem special de cutite pentru macinare omogena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare