luni, 24 iulie 2017

Cafea brazilia

Nu degeaba tara a fost descrisa drept „gigantul” sau „monarhul” mondial al cafelei. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Cafeaua este din soiul Yellow Bourbon si . O cumparam, macinam, fierbem si-i apreciem aromele zi de zi. Nu putem accepta ideea ca ar putea lipsi. Boabele de cafea sunt fructele arborilor de cafea din familia Rubiaceae, genul. Cafea proaspăt prăjită cu un profil brazilian autentic ! Brazil Mogiana Cultivata aici incepand cu secolul al 18-lea, cafeaua a devenit unul dintre simbolurile acestei tari si i-a oferit Braziliei renumele de Tara Cafelei.


Spiritul Braziliei a inspirat și Kafune, . Productie cafea brazilia. Adevaratii iubitori ai cafelei apreciaza in mod deosebit cafeaua de origine pentru istoria din spatele ei si pentru calitatea inalta pe care o ofera, utilizand cele mai . O raritate, venita de pe culmile regiunii Mantiqueira din sudul Braziliei. O cafea braziliana exceptionala, delicata si puternic aromata. Se prepara o solutine din boabe de cafea , apa fiarta si detergent de vase. Brazilia este cel mai mare producător de cafea.


O cafea tipic braziliană, recolta acestui an a fermierilor din Sao Domingos. Prezintă note de trestie de zahăr, ciocolată, o aciditate scăzuta și un retrogust lung cu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare