luni, 18 septembrie 2017

Accesorii rotisor

Accesorii pentru rotisoare de la Risto Chef. Tepusa dreptunghiulara TEP3. Gama larga de accesorii de gratare carbuni, grilluri gaz, gatit in gradina sau in bucatarie, frigidere portabile, la preturi avantajoase. Protap cu actionare electrica ideal.


DESCRIERE: Grătar rotisor pentru carne și frigărui. Are doua viteze de invartire, accesorii de prinderea carnii pe tepusa din . Rotisor Ideal - Pret: 9Ron. Sisteme tip rotisor -protap si accesorii. Dispozitiv de gătit frigărui la. Motor baterie rotisor la Dedeman.


Politicii de Cookie si Politica de Confidențialitate. Comanda echipamente pentru fast food cu garantie. Cu acest nou aragaz veti putea controla si mai bine procesul de gatire si va puteti impresiona musafirii cu produse preparate la rotisor direct in cuptorul dvs.


Seria de rotisoare electrice verticale, cu tije individuale suprapuse si rotative, ofera. ACCESORII CUPTOARE GASTRONOMIE. Situl BUNZL se afla in continua dezvoltare.


Zilnic adaugam noi produse si descrieri complete conform documentatiei de la furnizori. Gratar gaz OUTDOORCHEF AUSTRALIA 455G cu gratare de fonta si plita de fonta este completat cu un arzator ceramic in infrarosu si rotisor electric. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Echipamentul include un grătar, rotisor și . Va oferim o gama larga de rotisoare , rotisoare electrice , rotisoare pe gaz si o gama larga de accesorii precum tepuse tip sabie , cosuri pentru . Specificatii gratar gradina cu totisor si accesorii. Picioare din tabla de otel mm, galvanizat.


Suportul executat din tabla de otel 1. Grila executata din otel . Se livrează complet cu o frigare de rotisor cu două furci de frigare care pot manevra un pui întreg, sau o friptură mare. Este antrenat de un motor de mare putere, . Alegeti dintr-o gama variata de rotisoare pui profesionale, rotisoare electrice si rotisoare gaz ideale pentru orice rotiserie, fast food etc. Este o functie folosita pentru prepararea puiului la rotisor. Numarul mare de accesorii e un mare avantaj, fata de alte modele, care vin doar cu o tava de copt.


Durata gatirii unui pui la rotisor depinde doar de volumul acestuia. Va punem la dispozitie un rotisor ( protap) si gratar. Pentru cei pasionati de vanatoare, pot participa la activitati si partide de vanatoare in cadrul fondului . Potrivit pentru rotisoarele. Adaugă la Favorite loading.


Daca iubesti puiul la rotisor , cel mai sanatos mod prin care il poti obtine este sa il. Delimano 3D Multifunctional Air Fryer are un set de accesorii de bază. Alte dotari: led indicator, bec iluminare si temporizator cu sunet de . Control precis al temperaturii. RON Pret cu TVA: 4RON.


Descoperă cataloagele săptamânii și vezi promoțiile pe care ți le-am pregătit! Magazin online aragazuri aragaze ieftine noi la marketonline.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare