joi, 12 octombrie 2017

Dispenser bauturi reci

Risto Chef va pune la dispozitie gama completa de dispensere pentru bauturi reci. Alimentare: 230V Putere: 278W Dimensiuni (LxAxH): 730x450x700mm. Bigjuice este un dispenser pentru b? Distribuitor bauturi reci.


Sort By: Sortează după popularitate, Sortează după noutate, Sortează după preț: Mic la Mare, Sortează după preț: Mare la Mic. Sistemul de refrigerare fiabil cu. Aparat racitor suc sau iaurt dispenser bauturi reci suc - Anuntul. Toate produsele la indemana ta.


Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Produsul pe care il doreai. Reglarea automată a temperaturii. Se poate folosi in cadrul candy . Aceasta gama de echipamente este dedicata in special sectorului HoReCa pentru cofetarii, cafenele, . Descriere Pretul de 7lei este pentru o bucata fara . DISPENSER BAUTURI RACORITOARE Pret inchiriere: 1y. Reprezinta sistemul ideal de vanzare pentru bauturile reci.


Recipiente pentru bauturi reci. FORTEX INTERNATIONAL SRL - BUCURESTI. Consultanta de specialitate in vederea alegerii produselor potrivite business-ului dvs. Spirala aparat GRANITA, granitor, distribuitor bauturi reci , dimensiuni- Lungime- 332mm, diametru 148mm. Echipamente restaurante: Va oferim o gama.


Preturi automate bauturi reci - Lista cu rezultate pentru automate bauturi reci. Dispenser pentru sticle de vin. Compara preturi si oferte actualizate. Aveti nevoie de acest produs?


Foarte simplu, prin serviciul Cerere de Oferta puteti sa primiti oferta pentru acest produs de la mai multi furnizori. Brunch: bufet de prânz cu aperitive, preparate calde și reci, salate și deserturi de la. Apă și băuturi răcoritoare de la dozator, băuturi reci : de la 10. Interior realizat din aluminiu.


Exterior realizat din inox. Oferte produse si servicii: dozatoare bauturi reci. Daca esti in cautarea de dispenser bauturi reci , noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania.


Vom contacta toti furnizorii existenti pentru dispenser bauturi reci. Da, businessul ăsta de băuturi răcoritoare a evoluat foarte puternic la început. Vreo trei ani de zile am avut un succes fulminant, între timp am . Componente interne electromecanice ce ajuta la . Acest dozator de bauturi este foarte usor si la . Bauturi alcoolice si nealcoolice locale, intre orele 09.


Royal dispenser bauturi calde, inox, include spirtiera, litri. Tvava rece branzeturi si mezeluri, tava inox, capac rolltop, elemente de racire. Cu ajutorul acestui model de dozator de aa puteti prepara ceaiuri, cafele si bauturi reci. Dozatorul de apa Beviaqua este pretabil utilizarii atat acasa cat si in. O bautura rece te poate pune pe picioare intr-o si torida de vara,.


Albacher) si bauturi racoritoare (Giusto – litri). Suntem furnizori experimentațI și de încredere pentru cei mai pretențioșI cliențI din sectorul Ho-Re-Ca. La Selgros vețI găsi mereu cele mai renumite vinuri . Dozator de Bauturi Reci Santos (x litri).


Termos pentru bauturi reci sau calde - dotat cu robinet pentru servire,. Cu acest sistem va bucurati de usurinta de a face atat bauturi calde precum ceai si cafea, cat si bauturi racoritoare, prin functia de incalzire-racire de care . Se fixeaza pe Suportul special, care la randul lui are .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare