marți, 13 februarie 2018

Bosch mcm profikubixx

Obții cei mai gustoși cartofi pai imediat, fără bătaie de cap, în propria bucătărie, cu o super unealtă de tăiat. Cu lamele sale din oțel inoxidabil, aparatul taie printr-o simplă apăsare un . Feliator cartofi pai - feliator de cartofi pai, feliator de cartofi, aparat prajit cartofi. Poti apela la razatori cu lame diferite pentru diverse modele sau la aparate de taiat cartofii.


Un astfel de aparat costa in general peste 1euro . La alea cu aer cald n-au zis decât două cuvinte, iar un cartof prăjit n-ar.

Dacă vrei cartofi buni trebuie o friteuză cu baie de ulei, una profesională nu. Seb si ii merge de rupe (desi taie cartofii cam mici pentru gusturile mele). Robotii pentru bucatarii profesionale Robot Coupe pot fi folositi cu succes in. La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta. Masina taiat cartofi din Accesorii Bucatarie de la importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.


Placa de montare specială permite demontare și curățare facilă. Tăierea cartofilor pai va deveni mult mai ușoară și mai eficientă cu acest tăietor de cartofi profesional. Acest tăietor este fabricat din materiale de calitate . Dimensiuni m4x160x110.

Cuțitele sunt realizate din oțel inoxidabil. Se montează pe masa de lucru sau pe perete. Produsul nu poate fi comandat! Parametrii şi descriere Păreri (0).


Obtine cartofii pai perfecti cu un feliator cartofi in doar cateva minute. Tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura de ajutorul unui astfel de aparat este sa alegi. Pentru cei care doresc sa achizitioneze un feliator cartofi pai profesional , . Lamele de taiere sunt realizate din otel inoxidabil si pot fi curatate la masina de spalat vase. Taiati cartofii rapid si uniform , obtinand rezultate la fel ca la restaurant. Tăiere simpla și ușoara, datorită bazei mari și brațului . Acest aparat de taiat cartofi este rapid si simplu . Aparat feliat cartofi profesional.


KUCHENPROFI este brandul GERMAN cu aproape 1de ani experienta in domeniul bucatariei. Livrare rapida si plata la ridicarea coletului. Corp aluminiu vopsit electrostatic. Cutit din inox detasabil.


Ustensila pentru taiat cartofi pai : Ca sa obtinem cartofi pai prajiti in. Acum prefer sa-i tai cuburi si sa-i prajesc in aparatul ActiFry de la Tefal.

Feliati rapid cartofii cu ajutorul acestui dispozitiv cu lame de inox si rezervor. Cartofii pai, prajiti sau la cuptor, se fac acum si mai usor! Daca iti plac cartofii prajiti, dar nu reusesti sa ii tai egal este momentul sa iti achizitionezi aparatul special de feliat cartofii. Cu acest aparat taiat cartofi faci cartofi prajiti imediat fara bataie de cap. Comanda acum masina de taiat legume la cel mai bun pret din tara.


Disponibilitate: In stoc. E o răzătoare electrică care face orice, inclusiv taie felii de legume. Discuri tăiat cartofi pai TVM Titanium. Sunt compatibile cu mașina pentru feliere TVM. Pentru realiarea bastonașelor de cartofi destinați prăjirii în friteuze.


Impingator pentru aparat taiat cartofi pai, confectionat din polietilena, dimensiune 10xmm. Cu ajutorul acestui dispozitiv de taiat cartofi pai puteti tăia cartofii rapid si fara efort. Exercitati o presiune simplă ce va fi suficientă pentru a transforma cartofii, . Acest Feliator pentru cartofi din inox taie cartofii sub forma de betisoare in secunde, printr-o simpla presare! Reduce timpul de preparare al cartofilor pai!


Taie cartofii sub forma de betisoare. Seria Profesională , buton de resetare pentru depăşirea. Echipat cu un set cutite si bloc impingator 10xmm.


Corp complet din otel inoxidabil, inclusiv piulite si suruburi. Iubiti cartofii prajiti sau chipsurile si credeti ca aceasta leguma nu mai are niciun secret culinar? Venim cu ceva nou pentru dumneavoastra deoarece va punem .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare