joi, 22 martie 2018

Storcator automat citrice

Folosindu-l veti putea sa oferiti clientilor dumneavoastra un suc de portocale de inalta calitate, in conditii . Comercializam o gama variata de storcatoare. Preturi storcator citrice electric - Lista cu rezultate pentru storcator citrice electric. Compara preturi si oferte actualizate.


Este un storcător standard și „Best seller” de la Mizumo. Oferte si promotii la Oracle Investment, tag storcator automat citrice. Ce funcții și caracteristici trebuie sa aibă storcătorul de citrice.


Beko este prevazut cu o functie automata de rotire . Prevazut cu un con de stoarcere extrem de mare. Intra acum pe site ca sa gasesti echipamentul . Cauti cele mai bune storcatoare de citrice ? Cel mai bun storcator de citrice. Modelul este usor de folosit, acesta pornind automat prin apasarea conului, de . Acest model este ideal pentru baruri si . O solutie inovatoare pentru afacerea ta!


Lider mondial in producerea de echipamente . Structura Inox cu rezistenta ridicata si functionalitate maxima. Usor de utilizat , usor de curatat. Comanda online echipamentele necesare. Trupa lui Biluta este o echipa plina de entuziasm cu o vasta experienta acumulata in organizarea oricarui tip . Ce funcţii şi caracteristici sunt importante la un storcător de citrice bun. Winware Evolution, un aparat deosebit, automat , . Poate fi folosit in hoteluri, restaurante, baruri, standuri de sucuri naturale.


Stoarce de portocale pe minut,. Puteti vizualiza si celelalte anunturi ieftine ale mele ! Automat de portocale Cancan Cafe Type. Acceseaza site-ul evoMAG.


Va oferim storcatoare citrice pentru bar de la Risto Bar. Storcatoare de Fructe de la 32. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.


Cumpara STORCATOR CITRICE PROFESIONAL, AUTOMAT Tablă de bucătărie in Bucuresti România — de la S. O supapa opreste automat scurgerea sucului, impledicand astfel murdarirea . Acest storcător de citrice este prevăzut cu picioare cu ventuze. Alimentare: 230V – 50Hz Putere: 0. Dimensiuni (LxAxH): 780x400x300mm. Disponibil in magazinul . Aparat de facut suc de portocale,lamai,grefe,mandarine,conuri pentru stors, capacitate 1l. Lama de tăiere integrată. Oferă sucul direct la recipient.


Elementele non-mecanice sunt potrivite . Cum storci o lămâie manual, fără a utiliza un storcător electric: trucuri pentru a obține cel mai mult suc din citrice prin stoarcerea manuală. Este cel mai mic si mai putin costisitor storcator de citrice automat din lume creat de Oranfres. Calitatea, rezistenta si durabilitatea sunt garantate de inalta . Recipient pentru suc detașabil.


Furajul pentru fructe este automat , ușor de curățat. Un storcator de citrice gingas, din gama Katie Alice Cottage Flower, o colectie inspirata din pasiunea pentru gatit, aducand un omagiu stilului britanic al ultimelor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare