luni, 21 mai 2018

Inchiriere aparat vata de zahar

Alimentare: 230V Putere: 0. Dimensiuni (LxAxH): 220x610x520mm. Turatie motor: 2rotatii/min. COD-2000R-LA ROMAGNOLA KIT DISCURI MADE IN ITALY ECHIPAMENT UTILIZAT PENTRU CANTITATI DE TAIAT MARI. AGM Poti face o cerere de oferta pentru Robot taiat legume CLR.


Director produse Masini si Utilaje Industriale Robot taiat legume CLR. Angajam urgent muncitori pentru fabrica la curatat si taiat legume pentru export in. Vindem masini pentru INDREPTAT si taiat fier beton din colaci FASONAT . Masina de taiat legume , inox 300 Aisi 430. Un aparat pentru tăierea tăierea fructelor și legumelor în diferite forme și mărimi, brânză, pâine uscată, ciocolată,.


Seminte flori Seminte legume Seminte gazon. Dacă ai de tăiat la dimensiune anumite produse din magazinele noastre, te ajutăm. Eu am un antreu tot aşa, cum aveţi dvs,. Restul aluatului taiat il vom tine in continuare. Vita Retete cu Legume si fructe Retete . Studiul brevetelor masinilor de taiat legume.


Indici tehnico-economici. Constructia masinii de taiat . Introducere Notiuni generale a procesului de taiere Studiu bibliografic a masinilor de taiat legume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare