marți, 19 iunie 2018

Taietor de legume

Cumpara taietor legume online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Instrument multifuncţional de bucătărie, cu piese. Obtineti spirale delicioase din legume si fructe. Cu ajutorul acestui aparat, legumele , fructele sau ierburile pot fi.


Tocatorul manual te scapa de griji!

Cauti cele mai bune tocatoare de legume pentru a alege modelul potrivit? Disc pentru cuburi 12xmm Maxigel tocat legume maruntitor. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.


Concept Spirou tăietor electric 100W. Taie felii sau rondele de diferite grosimi, taie . Vand taietor de legume si anumite fructe din Germania, nou, culoarea neagra cu metal. TAIETOR LEGUME MANER ROTATIV.


Disponibilitate: Stoc epuizat.

Taietor de legume cu container Răzătoare. Potrivit pentru tăierea unor cantități mari de legume. Descopera gama Beko de Mini tocatoare ▻ Produse cu Ani GARANTIE ▻ Afla totul despre produsele noastre ▻ Intra acum pe site!


Anunță-mă când va fi disponibil produsul. Legume proaspete, taiate si amestecate in proportie perfecta. Fie ca le folosesti pe moment sau le congelezi pentru o ocazie speciala, tocatorul de la Arctic este . In Stoc ○ Livrare 24H ○ Deschide Colet ○ Calificativ. Tăietor legume Profi Line. Alimentele voastre preferate vor putea fi curatate si taiate in orice fel doriti.


Pentru o mancare sanatoasa si rapida, taietorul de legume si fructe de la Vacu Vin este cel mai priceput . Acest taietor si curatator pentru legume si fructe este practic, usor de folosit si de . Ce faci cand ai de tocat o cantitate mare de ceapa pentru zacusca? Sau ce iti poate usura munca atunci cand prepari o salata sau o ciorba? Cea mai buna oferta pentru taietorul de legume tip V. Confectionat din plastic rezistent negru.


Tocătorul All-In-One mixează, piure, carne și taie fructe și legume proaspete în câteva secunde. Include lame din otel inoxidabil de inalta calitate.

Compania IKEA foloseşte module cookie pentru a ne îmbunătăţi serviciile pentru tine. Doar introduceți legumele preferate în acest dispozitiv special . Stie cineva daca in Romania se gasesc de vanzare aparate pentru taiat legume in stil Brunoise (cubulete de aprox. 4mm)? Depozit de zdrobitoare struguri, mere, pere , prune etc. Echipament pentru covrigi taietor cartofi robot legume masina de taiat legume horeca robot legume cu cutite echipamente . Decojitor legume cu lame și tăietor Julienne.


Cu acest dispozitiv puteți să decojiți legumele rapid. Disc original pentru taiat legume si fructe in cuburi de mm, utilizabil cu masina MAXIMA. Acest practic tăietor de legume şi fructe este uşor de folosit, curăţat sau păstrat. Mulţumită lamelor sale din inox, se pot practica diferite moduri de tăiere . Ideal pentru taierea legumelor, fructelor, cepei, usturoiului si prepararea sosului pesto.


Cam toate tocatoarele electrice pot taia legume si fructe. Unele modele sunt dotate cu lame de taiere mai dure si mai ascutite care pot permite . De fapt este un aparat de răzuit și feliat legume , se utilizează cu baterii reîncărcabile puternice, deține un set de patru discuri din oțel . Taiati legumele ca un profesionist cu acest dispozitiv de taiat legume ! Acum e foarte usor sa tai legumele in fasii subtiri â? Intretinere plante si gazon. Vegitrim Gourmet Veggie System este o metodă nouă şi uşoară de a tăia legumele fâşii subţiri care vor înlocui cu succes pastele sau tăiețeii tradiționali,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare