joi, 26 iulie 2018

Ambalaje pentru miere

Pompita pentru miere cu capac plastic. Maturator miere polipropilena, 10l, cu robinet plastic. Avantajele utilizarii flaconului din plastic pentru miere : – nu necesita folosirea linguritei;. O gama foarte larga de ambalaje pentru miere de tip: flacoane, ursuleti si borcane pentru miere din ambalaj plastic gasiti la firma NEKTAR . Borcan din plastic,hexagonal, 250g. Lingura plastic pentru miere.


Caserola plastic100g Set 50buc. Executat din pet aleimentar(flacon) si capac PP. Sunt ambalate in baxuri . Flacoane PET pentru miere. Diverse tipuri de ambalaje folosite in apicultura, atat pentru miere cat si pentru polen sau laptisor de matca.


Ambalare , imbuteliere miere la borcan, flacon sau galeata. Rama pentru oglinda din lemn pictata. Nu sunt produse în această categorie. Sectia este dotata cu linii tehnologice moderne de procesare si ambalare produse alimentare: Miere de albine, Indulcitor cu miere de albine My honney . Doar aici gasiti toata gama de ambalaje miere , propolis si alte produse apicole. Ambalarea mierii se face imediat dupa terminarea proceselor tehnologice de.


Pentru piata interna asiguram miere naturala de albine conventionala si . Vand miere de albine la borcan sau cantități mari. Fabricat din INOX cu sita dubla ( grosiere si fina) si suport reglabil pentru a se sprijini pe peretii galetii. Cea de a doua sita are ochiurile foarte fine asigurand o . Linii profesionale extracţie miere, Dozatoare miere, Maşini de ambalat miere. Sortimente: – miere poliflora si salcam. Avantaje produs: – flacoanele au un capac special pentru miere , care nu permit prelingerea . Obiectul contractului este furnizarea de miere de catre un operator economic.


Mierea furnizata va respecta condiţiile de calitate, ambalare si inscriptionare, . Afacerea cu miere este una foarte concurențială. Info: Dozator miere cu pompă măsuță pentru borcan. Cutie de culori: transparent, alb. Culoarea acoperitoare: transparent, alb, galben.


Vă oferim ambalajele pentru miere de mai jos. Ursuleţi plastic „cu palarie” 3g pentru ambalare miere , Cod 869. Dorian Popa este timişoreanul expert în albine şi miere de cea mai. Doi pasionați de apicultură din județul Teleorman au pus bazele unei fabrici de prelucrare și ambalare a. Mierea trebuie pastrata in ambalaje speciale, in locuri aerisite si intunecoase. Va propunem cateva ambalaje speciale cu forme atractive cu diverse capacitati.


Ambalaje si peturi pentru ambalarea mierii de albine. Descoperă Mierea cu fulgi de aur de la ApiLand! Un produs exclusivist, un cadou inedit, disponibil în ediţie limitată.


AMBALAJE SI ETICHETE PENTRU MIERE , oferte si promotii la Ovisan Magazin apicol, calitate garantata la preturi accesibile. A UNITĂȚILE DE PROCESARE A MIERII DE ALBINE ȘI A ALTOR. Capacitatea totală de procesare la ambalaje mici (borcane) (tone) miere ______. Mașinile de ambalat verticale model ABM DeN sunt performante, durabile și complet automate. Student: Ioana- Roxana Tureatcă CEPA, anul IV, grupa 2C.


Mierea se păstreaza în ambalaje perfect curate din sticlă sau aluminiu. Termenul de valabilitate a mierii de albine în ambalaje din sticlă sau din . Zahar, miere si indulcitor la discretie, pentru cele mai delicioase cafele! In sectiunea Consumabile Horeca de pe FlashAutomate.


Apis Blaj linie ambalare a mierii. Comercializam ambalaje pentru miere , borcane, butoaie, masini de . Informatii folositoare despre borcanul de ml, ideal pentru miere. Sistem de control a temperaturii în sistemul de dozare pentru miere.


Masina cantarire si ambalare la punga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare