miercuri, 29 august 2018

Feliator profesional

Feliator profesional Germania. Cumpara feliator profesional online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Va oferim echipamente si utilaje pentru preparare cu preturi mici si promotii la orice feliator profesional achizitionat.


Linia Maxigel de feliatoare mezeluri este . Achizitioneaza acum un ​ feliator mezeluri D 2si construieste un renume pentru carmangeria sau restaurantul tau! Masini germane, italiene profesionale pentru feliat mezeluri, multe modele cu livrare din stoc! Preturi feliator profesional - Lista cu rezultate pentru feliator profesional.


Compara preturi si oferte actualizate. Corpul este realizat din aluminu anodizat iar lamă a cărei diametru este de 2mm este realizată din inox și are sistem de . Corp din aluminiu anodizat;. Carnea inghetata si branzeturile sunt cel mai dificil de feliat, iar pentru ele vei avea nevoie de un feliator de mezeluri profesional. Daca folosesti aparatul acasa , . FELIATOR PROFESIONAL CU O LAMA DE 300MM CU ASCUTITOR DE LAMA INCLUS. Echipamente Horeca la oferte speciale cu livrare rapida oriunde in tara!


Cel mai bun feliator profesional care este folosit de catre restaurante are motorul puternic care ii permite sa felieze fara efort cantitati mari de . Vand feliator profesional RGV, pentru mezeluri, motor ventilat, corp de alumini. Elegant si compact, acest feliator universal este destinat profesionistilor, oferind acestora toate caracteristicile necesare intr-un spatiu cu trafic intens. Dimensiuni: 4x 3x 3mm. O gama variata de elemente profesionale oferita de just-horeca. Acest feliator este dotat cu lame din otel.


Baza feliatorului este realizata din aliaj de aluminiu, lamele intarite sunt din aluminiu carbon cromat, are regulator de grosime a feliilor. Tăiere reglabilă grosime 1-mm. Construcție din aluminiu. Inclusiv atașament pentru a se pisa.


Masina de feliat magazine, preturi, oferte. Gama Red Line combina tehnologia Berkel cu un design inovativ si elegant pentru a crea un feliator profesional performant, durabil si sigur. Euro Club Horeca gastro echipament profesional Hendi.


Un cutit bun face diferenta in bucatarie! Salveaza timp si energie folosind cele mai bune instrumente de taiat de pe piata. Descopera gama noastra de produse.


Oferte produse si servicii: feliator profesional. Magazine cu mii de calificative pozitive, Reduceri si Livrare Gratuita oriunde in tara. Concepute pentru instalarea în spații mici.


Masini Second Hand - feliator profesional mezeluri Bizerba, masina spalat piese auto cu pompa. Nu stiu pe cineva care sa aiba in casa feliator profesional. Aluneca foarte usor, complet, curatat, functioneaza perfect. Dispozitiv de ascutit lama inclus. Este in stare impecabila, practic nici nu a fost folosit vreodata.


L-am primit ca si cadou de . Mensch - GERMANIA Zieher - GERMANIA Blanco Professional - GERMANIA . Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de. Lama profesionala RASSPE Ascutitoare fixa. Motor profesional cu ventilatie. Locuri de munca Giarmata, județul Timiş Firma-profesionala-de-curatenie. Aparat profesional pentru feliat mezeluri, salam,cascaval,etc.


Centro Group Profesional Tm Parcul Industrial Incontro, DN 5 Km 8. Login Recupereaza parola ContNou. Solutii spalatorie profesionala oferite de Topk. Produse cu garantie la cele mai bune tarife din Romania.


Roboti de bucatarie cu preturi incepand de la 179. Asiguram service, piese de schimb si consumabile, proiectarea . Cutit profesional japonez Santoku , ( cutitul bucatarului japonez ), pentru tocare, maruntire, feliere , marca Tojiro seria DP, cu lama speciala din straturi, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare