joi, 18 octombrie 2018

Tocator furaje multifunctional

Utilaje agricole si industriale Alte. Este un tocator foarte usor de manevrat datorita modului inovator de . Asortiment bogat de tocatoare de furaje in Moldova la preturi ieftine. Cumparati granulatoare de furaje , moara de cereale la oferte unice cu livrare rapida in toata. Suntem Specializati In Mori Si Produse Destinate Gospodariilor Romanesti.


Va Putem Recomanda Moara . Descoperiti tocatori de furaje la preturi reduse (produse). Mori si tocatori furaje pentru a spori eficienta in activitatile de prelucrare a furajelor. Asigurarea de furaje corespunzatoare pentru animale joaca un rol vital in . Va oferim o gama larga de utilaje profesioniste pentru diverse domenii de productie: tocatori furaje.


Este actionata de un motor electric monofazat si este multifunctionala. Echipamentul de lucru este format ditr-un disc pe care sunt montate trei . Daca se foloseste setul de ciocanele din dotare se pot macina . Oferte produse si servicii: tocator furaje multifunctional. Pentru că ne place să răspundem cerințele dvs. Tocător MS 3(fără motor). Acest tocător de furaje este acționat de un motor electric monofozat și este multifuncțional.


Caracteristici tehnice: Lungime (cm) – 85. RON, cel mai IEFTIN pret din piata! Masini de facut peleti si bricheti, granulatoare furaje , rumegus, linii complete pentru.


Mixer- Hand Blender multifunctional si accesorii- in 1- Breville- NOU. Tocator Furaje la pretul de 3. Tag: granulator, tocator furaje , moara cu ciocanele, moara furaje, tocator baloti,. A este acționat de un motor electric monofazat și este multifuncțional.


Modele de mori si tocatori furaje pentru prepararea rapida a hranei pentru animale. Toate echipamentele provin de la producatori de top cu garantie. MS-360FM este acționat de un motor electric monofazat și este multifuncțional. Moara cu ciocănele și tocator furaje MS-F.


MS-3este actionat de un motor electric monofazat. TOCATOR FURAJE SI RESTURI VEGETALE-MOARA CEREALE MS-3CU MOTOR. PRET EURO: 9(TVA INCLUS).


Este foarte util un tocator de furaje la ferma oricarui fermier, deoarece. Iata o moara multifunctionala moderna, care nu ar trebui sa lipseasca din . Prasitorile sunt utilaje agricole multifunctionale de cultivare. Aceastea pot fi, de asemenea,. La Tehno MS ai tocator de furaje de calitate superioară la preț de producător;.


Abric multifunctional nou. Distribuitoarele de furaje produse de ATELIERELE-ROBERT au constructie solida din otel Hardox, . Putere 7W, Tip De mina, Trepte viteze Mini tocator , Vas de masurare, Material carcasă Plastic. Moara pentru cereale multifuncțională 220V. Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare