miercuri, 30 ianuarie 2019

Cafea orocrema pret

Confectionat din material plastic ABS. Decupare felii Ø 2cm. Parfumatul pepene galben, inzestrat cu un gust deosebit si cu aptitudinile unui terapeut, poate fi taiat rapid cu ajutorul feliatorului de la Vacu Vin. Categorii: Accesorii pentru servit. Aparatul de feliat taie pepenele sau ananasul in felii aspectuoase.


This two-in-one utensil combines the functionality of a knife with the handiness of tongs to easily serve slices of watermelon.

Puteti felia atat pepene, cat si . Crafted with food grade Stainless . Este ideal pentru felierea pepenilor sau oricaror fructe in bucati egale, dintr-o singura miscare si in doar cateva secunde. Lamele sunt realizate din otel inoxidabil de inalta calitate . Feliator pepene si ananasCo. Articole menaj - Anunturi gratuite - feliator.


Are manere care ajuta foarte mult la utilizare, lamele sunt din otel inoxidabil si este impartit pentru 12 . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.

Livrare rapida, sigura si ieftina. Site de reduceri cu cele mai mari reduceri de . Datorita designului si calitatii materialelor acest feliator va . Taie dintr-o singura apasare felii . Un accesoriu deosebit, usor de utilizat si original. Ustensile gatit ieftine noi la dc-shop. Datorita acestui feliator pepene ergonomic, dumneavoastra si cei apropiati intotdeauna va veti bucura de bucata de pepene cea mai suculenta si mai gustoasa. Un instrument practic de porţionare, nu numai a pepenilor.


Material: oțel inoxidabil. Curățarea: spălați cu detergent lichid. Nu folositi produse ce pot . Va punem la dispozitie acest produs feliator pepene care va ofera posibilitatea de a taia intr-un interval de timp rapid.


Este ideal pentru pepenele verde, pepenele galben, ananas, dovleac sau pentru alte fructe de dimensiuni mari (fără sâmbure la mijloc). Rapi eficient şi uşor . Poate fi folosit pentru: . Let us encourage you with ways you can blend your faith with your life as we walk this journey together! In ultima vreme, reclamele agasante ne fac sa cumparam lucruri de care nu avem nevoie. Reclama ne creaza falsa impresie ca avem nevoie .

Pepenele este unul dintre fructele pe care le putem savura în orice anotimp, fie direct din grădina. Este format din cutite din otel inoxidabil cu lame ascutite . Va ajuta sa taiati printr-o singura apasare, felii de pepene. Această ustensilă de bucătărie are trei funcții: - taie în două pepenele galben, folosind una din cele laterale . Ideal pentru a taia dintr-o singura miscare, in felii egale : pepene rosu sau galben, ananas, dovleac etc.


Corpul dumneavoastă necesită vitaminele existente în fructe precum pepenele. De aceea vă punem la dispoziție acest produs feliator pepene care vă oferă . De aceea va punem la dispozitie acest produs feliator pepene si ananas care va ofera posibilitatea de a taia intr-un interval de timp rapid. Cu aceasta ustensila puteti scoate samburii din mijlocul pepenelui . Inovatoar si inteligent, acest produs este un cutit special, cu care puteti taia si servi pepenele verde rapid si curat.


Cutit special pentru pepene. Retur Inclus de zile pentru probă. Tunați-vă bucătăria la perfecție! Accesoriile Jocca se disting prin calitatea deosebită, designul modern și funcționalitate.


Timpul petrecut în bucătărie. Consiliere pentru alegerea produsului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare