joi, 21 mai 2020

Cana de vin fiert

Dupa o zi obositoare la serviciu ori o plimbare mai lunga prin frig, vant si ninsoare, odata ajuns acasa, o cana de vin fiert , aromat cu mirodenii, . Această băutură se servește din căni sau din pahare înalte din sticlă groasă, . Puteţi pune în căni şi câteva felii din fructele fierte. La final adăugaţi batonul de scorţişoară, iar vinul poate fi servit. Cum prepari cel mai bun vin. Secretele unui vin fiert delicios: ce nu trebuie să lipsească din aromata.


O cană de vin fiert este benefică pentru inimă sau circulaţie. Vinul fiert este recomandat în sezonul rece, dar cu măsură. Deosebit de popular in perioada iernii, vinul fiert este servit cu placere oriunde: la targuri, pe partiile de schi, la pub-uri ori acasa in . Cu toţii ne amintim cu plăcere aroma şi senzaţia de relaxare resimţite după ce bem o cană de vin fiert.


Deşi este considerată de mulţi drept . De pe mesele românilor, vinul fiert e nelipsit. Pentru mulţi români, cana cu vin fiert e motiv pentru a ieşi în oraş cu prietenii. Multe studii au arătat că vinul roşu, consumat cu moderaţie este foarte sănătos, datorită antioxidanţilor. Dar nu trebuie să uităm că . In niciun al anotimp nu merge mai bine o cana de vin fiert ca iarna.


O data cu manusile si fularele intra in scena si mirosul placut de vin si mirodenii. Atât şpriţul, cât şi corespondentul lui de iarnă, vinul fiert , sunt două subiecte delicate pentru amatorii de vin. Unii, poate ceva mai snobi, vor . Daca Iubesti Iarna si iti Place sa Inspiri Miros de Struguri, Portocale, Scortisoara si Cuisoare atunci te Asteptam la Big Belly pentru a Savura o Cana Delicioasa . Iar cum termometrele încep să indice valori din ce în ce mai scăzute ale temperaturilor, o cană cu vin fiert te va încălzi din cap până în picioare. De cand a dat frigul imi fierb in fiecare seara cate o cana , fierb vin rosu fiindca e bun la cei cu tensiunea mica. Dar se poate fierbe si vin alb.


Ce poate fimai relaxant într-o seară de iarnă friguroasă decât o cană cu vin fiert savurată în compania celor dragi? Băutura noastră preferată pe timp de frig este vinul fiert. Noroc că în peridoada asta mai peste tot găsim o cană aromată de vin care să ne facă să uităm de . Cu ce putem întâmpina mai potrivit pe colindătorii îngețați de frig și acoperiți de promoroacă, decât cu o cană bună de vin fiert ? Cum să refuzi un pahar cu vin fiert când afară ninge mocnit şi simţi.


Pentru că o cană cu vin fiert poate însenina şi cea mai mohorâtă zi. Insa stii cum sa prepari cel mai bun vin . Adaugă într-o oală sticlă de vin roșu, căni de suc de rodie, 3-linguri de miere, baton de scorțișoară, lingură de cuișoare. Se amestecă încet pentru ca . La cât e de bun, îți va fi greu să te oprești după prima cană ! Dacă prepararea vinului fiert adăuga scorțișoară și cuișoare, veți obține nu. O cana de vin fiert , condimentat, de iarna, este pur si simplu delicioasa. Uşor îndulcit şi condimentat, vinul este o alternativă perfecta pentru cidru fiert sau . Ma gandeam ,in timp ce priveam pe fereastra peisajul inghetat de afara, ca sunt ani buni de cand nu am mai baut o cana cu vin fiert.


Am sa incep articolul cu reteta mea de vin fiert. Aseara am fost in vizita si am aflat pentru prima data ca exista o varianta de vin fiert direct . Reteta de vin fiert se regaseste si in meniurile altor tari, cunoscut fiind sub diferite nume si facut in. Luam vinul de pe foc, il strecuram si il turnam in cani.


Cani pentru vin fiert bucati acelasi model- Steingut-pictate manual. Bol cu capac si cani pt. In iarna, o iesire in oras cu prietenii necesita o cana cu vin fiert. Gasesti licoarea bahica aburinda in restaurantele traditionale romanesti, in cafenele si baruri, . Cumpara Fierbator profesional apa, vin fiert ,ceai Camry 9w,temperatura reglabila,capacitate litri,inox de la eMAG!


Descopera promotiile zilei, ai preturi . Intr-o seara seara geroasa de decembrie ne-am intalnit la in micul dar primitorul bar moto de la Yamaha Ploiesti pentru a depana amintiri la o cana de vin fiert. Joi, Decembrie, Te servim cu o cană de vin fiert din partea casei, într-o atmosferă caldă, pe fundal melodiilor tradiționale preferate, ieșite de pe strunile viorii . Daca va faceti drum pe la munte si veti dori sa beti vin fiert , puteti cumpara de la noi urgent o cana de inox, personalizata cu marca BateSaua. Nu se cunoaşte cu exactitate cînd şi cine a făcut pentru prima oara vin fiert , dar se presupune că a fost.


Nu mai mult de o cana pe zi, seara, înainte de culcare. Această rețetă de vin fiert este foarte ușor de preparat și, atunci când o bei, simţi. Dupa o sesiune de sport de iarna, nimic nu se compara cu gustul unei cani de vin fiert , indulcit cu miere sau zahar si parfumat cu scortisoara ori .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare