vineri, 18 iulie 2014

Masina de tocat resturi vegetale

Masina de tocat resturi vegetale ,crengi Bosch. Tocătoarele de resturi vegetale vă ajută să economisiţi o groază de timp şi de bani. Resturile vegetale din grădină nu mai trebuie transportate cu maşina sau cu . Aceasta masina de tocat crengi este foarte performanta, iar la pretul pe care il are isi . Utilaje de gradinarit, masini agricole.


Zgomotul infernal ce se aude este filmarea neprofesionala. Transmisia de la motor la tamburul port. W Diamteru max crengi: mm. Produsul care iti lipsea. Alte anunturi din care sa alegi.


Cei ce cauta de mult timp cel mai bun tocator de resturi vegetale vor descoperi. Iata, sub forma acestui dispozitiv, un aparat de tocat resturi vegetale la pret . In Stoc (0) Compara cu alte produse. Tocatoare de resturi vegetale FPM1- latime utilaj 1. Garantie si Service pentru acest produs la AgroMau. W diamteru max crengi 50. Specificatii tehnice: Motor Honda GX 20 4. Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Tocător resturi vegetale ! CItește despre avantajele pe care un tocător de resturi vegetale le aduce într-o.


Caracteristici tehnice: Motor: în timpi, BS XR 950. Capacitate de mărunțire: 2. W, diametru taiere mm. Store comercializeaza tocatoare de crengi si masini de tocat lemne Honda, Makita, Viking. Ai consultanta gratuita, preturi de neegalat. Este foarte eficace la maruntit resturi vegetale , tulei de porumb etc.


Echipament de tocat resturi vegetale. Tocator furaje si Resturi Vegetale - Moara cereale MS-36 Putere motor Kw. Vindem tocatoare resturi vegetale , inclusiv pt.


Y , marca Deleks, Italia cu latimi : 110cm; 130cm; 150cm; . Compară cele de companii din TIMIŞOARA: BANAT TRACTOR SERVICE S. CA MAŞINI ŞI UTILAJE S. Oferte produse si servicii: masina de tocat resturi vegetale. Cu sistemul de tăiere optimizat cu tambur, tocătorul de resturi vegetale Bosch AXT 25. Achizitie masina de tocat resturi vegetale si deseuri menajere. LEOPARD universal este o cositoare concasor( tocator ), o maşină de distrugere a rezidurilor de recoltă pentru multiple plante si ramuri taiate de arbori şi arbuşti,. Tocator de resturi vegetale pentru livezi si podgorii.


Descoperiți acum tocătoarele de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare