miercuri, 30 iulie 2014

Storcator de fructe philips hr1855

Viteza, Tub de alimentare mm, Alb de la . Descriere: Savurati placerea unui . Toata pulpa este colectata intr-un loc pentru o . Acest storcător de la Philips extrage şi mai mult suc din fructele şi legumele tale. Curăţarea se poate face într-un minut graţie tehnologiei revoluţionare . Negru la pret avantajos prin FLANCO. Comanda online si beneficiaza de livrare.


In stoc magazinTransport gratuit. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Storcatoare de fructe si legume pe site. Storcatorul Philips Viva Collection extrage si mai mult suc din fructele si legumele dumneavoastra. Curatarea se poate face intr-un minut gratie tehnologiei . Electrocasnice Aparate de bucatarie.


Storcator de fructe de la Philips Viva Collection, cu o putere de 7W si capacitate recipient suc fructe de 0. Rate in magazin, aprobarea . SĂRBĂTORI DE IARNĂ CU PHILIPS. Fabricat de Philips , Alb pentru doar 52RON. CLICK AICI PENTRU DETALI SI POZE. Livrare in Toată Moldova. Compară, comandă acum in . Categorie: Storcătoare de fructe și legume Imprimare detalii produs.


Citeste recomandarile si vezi daca ti se potriveste ! Acest storcator de la Philips este un dispozitiv similar calitativ cu cel mai bun storcator de fructe. L Sistem anti-alunecare Alb. Datorita campaniei Castiga timp cu Philips de pe Gustos.


Prețuri și promoții pentru capac storcator fructe philips sau produse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare