luni, 22 septembrie 2014

Lavete universale

Lavete universale , buc. Polti Unico set doua lavete universale , din microfibra, lavabile. Ideale pentru curatenie tutuor tipurilor de podea fara grija zgarierii.


Super absorbanta pentru toate tipurile de suprafete (ceramica, geam, metal, lemn). Cumpara acum Set lavete universale Tupperware microfibra poate te inspira.

Transport gratuit peste 1lei. Livrare in Bucuresti si Tara. Pot fi folosite pe toate tipurile de suprafete: ceramica, geam, metal sau lemn. Sunt rezistente si absorbante . Sanito il dedica persoanelor juridice.


Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul tau. Dimensiuni 380mm x 380mm.

Utile si practice pentru intretinerea intregii gospodarii. Se curata foarte usor, compatibile cu toate tipurile de detergenti. Cea mai variata gama de lavete premium din microfibra si produse eco pentru curatenie generala pentru casa si birou. Acum la cel mai bun pret.


Top produse Curățenie și Igienă în . Materialul moale, cu perforatii mici nu. Cantitate minima de comandat pentru acest produs este de 12. Acest produs nu mai face parte din oferta!


Excelente pentru utilizare uscata. Ideale in bucatarie, baie sau pe alte suprafete. Set alcool izopropilic cu lavete vascoza. Set de curatare format din alcool izopropilic (litru) si lavete din vascoza, ideale pentru stergerea . Cauti lavete profesionale ⭐ ? Caracteristici si specificatii.


Dupa folosire clatiti bine.

LEI (Preţ fără TVA: 97LEI). Disponibilitate: În Stoc. Produs indisponibil - Vezi alternative. Fine, delicate si absorbante. Pentru curatarea tuturor suprafetelor.


Se pot spala si la masina de spalat la temperaturi de pana . Microfibra este un material special care atrage praful ca un magnet, nu lasa . Curata fara sa lase in urma scame sau urme. GHIMPETEANU MIRELA GEANINA, lavete universale. Recomandata pentru curatarea obiectelor si suprafetelor din intreaga casa - mobilier, vesela, obiecte sanitare, alte obiecte din bucatarie si din intreaga casa. Perfecte pentru bucatarie, baie si masina. Curata, usuca si lustruieste orice tip de.


Rola lavete universale uscate buc 27x37cm Sano (set). Absorbante şi foarte rezistente, pot fi utilizate atat umede cat și . Preturi, produse si reduceri la lavete, lavete . Ambalare : bucati pe set. Toate produsele sunt verificate. Set lavete universale , x cm.


Codul culorilor este principiul prin care se separa echipamente si proceduri de curatenie conform unei scheme de culori bine definit, pentru a preveni . Comanda Online produsul AF . Stuctura unica, moale, cu perforatii mici . Au o mare putere de absorbtie si sunt rezistente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare