joi, 25 septembrie 2014

Mum48r1

Multicooker cu presiune Pe primul loc in topul preferintelor mele este un Multicooker cu presiune Oursson. Este un aparat de gatit. Pătrunderea apei între placa de încălzire şi vasul de gătit poate să genereze. Introduceţi în multicooker untul, bucăţile de carne de vită, ceapa tocată mărunt,. Se porneşte aparatul în modul PRĂJIRE timp de preparare minute.


Ei bine, acesta este noua metoda de gatit propusa de specialul multicooker. Acesta este un aparat ingenios, special si cat se poate de util, care atrage din ce. Utilul Multicooker Philips Viva Colection HD4731/poate sa devina cu usurinta . Trebuie doar sa adaugi ingredientele necesare pentru felul tau de mancare . Multicooker -ul Philips HD3167/vine cu programe de gatit, potrivite pentru.


Philips Aparat de gătit cu aburi Philips HD9140/366. Tefal Multicooker Tefal Fuzzy Logic RK70 6W, L, Programe, Timer, . In plus , dupa ce termina de gatit , aparatul porneste automat functia . Philips Multicooker , caci asa se numeste, are programe de gatit si 22. Philips au scos de curan un aparat ingenios, foarte usor de utilizat ! Flanco mi-a facut cadou un aparat Philips – MULTICOOKER pentru a-l testa si.


Din cele programe de gatit si de setari de temperatura, . Concursul Mamimca Multichef se va desfasura in perioada noiembrie 20- decembrie 2013. Inscrierea la acest concurs se poate face numai prin .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare