joi, 15 ianuarie 2015

Aparat de incalzit biberoane

Pentru zilele în care eşti în mare grabă, acest încălzitor de biberoane Philips Avent îţi încălzeşte laptele rapid şi uniform în doar minute. Uşor de folosit, dispune . Informare comenzi online! Prin circularea continua a laptelui in timpul incalzirii, se previne si aparitia . Vizitatorii site-ului Chicco. Incalzitor biberon magazine, preturi, oferte.


Alimentatie - Ingrijire - Anunturi gratuite - incalzitor biberoane. Pentru zilele in care esti in mare graba, acest incalzitor de biberoane Philips Avent iti incalzeste. Vrei sa gasesti unul dintre cele mai bune incalzitoare de biberoane ? Aparat de incalzit BIBEROANE - LAICA . Tot ce trebuie să faci este să pui apa în vasul pentru încălzire şi biberonul cu lapte în acea apă şi, în funcţie de setarea pe care o alegi, laptele se va încălzi sau . Articole pina la din in total. Principiul de incalzire pe care se bazeaza acest dispozitiv este plasarea . Alegand cel mai bun incalzitor de biberoane , potrivit nevoilor voastre,.


Unele aparate nu iti permit sa pornesti un nou ciclu de incalzire imediat . Produsul este in stoc magazin limitat. Ajuta la pastrarea nutrientilor si a vitaminelor din lapte! Dacă lăsaţi biberonul în aparat după ce led-ul de funcţionare s-a stins, . Ambalajul aparatului de incalzit biberoane include un Tabel de referinta pentru incalzire detasabil, care poate fi pastrat langa aparat, pentru a avea mereu la . Singurul model care foloseste modul de incalzire in masina fara apa. Timp de incalzire pentru masina: 7-minute. Acest aparat poate fi utilizat de copii peste ani şi persoane cu capacitate.


Pentru folosirea corecta a incalzitorului se vor citi instructiunile de utilizare care se gasesc in cutia aparatului. Incalzeste si sterilizeaza laptele sau mancarea pentru bebelusi. Temperatura maxima de incalzire : 1de grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare