vineri, 30 ianuarie 2015

Cana cafea

Ottoman ofera cea mai bună soluție in Horeca cu varietate de produse din 1996. AWA227036 Tigaie ovala din fonta pt peste – 36×cm (si pentru inductie). AWA228532 Friteuza cartofi frantuzesti – diam=cm cu manere si sita.


Sita inox - Bucatarie - Echipamente HORECA - Pe Moratti gasiti o gama diversificata de produse, precusita inox,. Friteuza Philips Viva Collection HD9621/9 Tehnologie TurboStar 2grade C, Cronometru, Capacitate 800gr, 14W - Philips - Negru - Rezultate sanatoase . Ma tot bate gandul sa imi iau friteuza , dar in acelasi timp ma intreb. Mai multe rețete pregătite la friteuza cu aer cald vedeți AICI. Dacă nu este suficient de crocant, introducem sita în friteuză și îl mai coacem . Am invitat-o pe Maria de la ReteteMerisor.


Scoatem , cu grijă, sita cu delicioasele crochete de cartofi cu pește și . Dar recomandabilă este o cratiţă cu sită specială pentru prăjit, o friteuză sau măcar o tigaie adâncă ajutată de o spumieră. Scoateți mânzat, și se trece lichidul printr-o sita. Friteuze Oferta variata Conditii avantajoase Comanda produse de calitate la cel mai mic pret de la Extreme Digital!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare