joi, 26 februarie 2015

Masina de tocat carne manual nr 32

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Rulment mare in spate pentru folosire cu motor. Pachetul contine: piulita de strangere . Cumparaturi Online 1844. Actionare MANUALA sau cu posibilitate de adaptare motor ELECTRIC. Aceasta masina poate fi atașata la motor si scripete pentru a procesa cantități mari de carne de pasăre, vită sau porc rapid și ușor. Masina manuala de tocat carne.


Puteți pisa chiar legume, . Nimanui nu-i plac zgarciurile din mici, burgeri, chiftele sau orice alt preparat din carne tocata. O alegere excelenta atunci cand nu puteti sau nu doriti sa tocati carnea cu o masina electrica. Acest model manual pentru tocat carne e potrivita daca aveti de. De ce este speciala aceasta masina de tocat Nr. Posibilitate de adaptare motor electric.


Achizitionarea unei masini de tocat carne te ajuta sa alegi tu ce fel . Corp masina de tocat carne nr. Roata cu sant pentru actionare motor electric. Maner pentru actionare manuala. TRE SPADE TC-INOX masina de tocat carne manuala.


Din inox este doar modelul TC- TC-2 TC- sunt din fonta. Rasnita manuala cafea si piper Regular - lemn si ceramica. Cutit masina tocat carne nr 8. Expedierea se face doar prin firma de curierat masina manuala de tocat carne cu rulment, adaptata pentru fulie, nr adaptata pentru fulie fabricata din fonta. In plus aceasta masina de tocat poate fi actionata si manual prin . Modalitate de Livrare : Ridicare personala de la punctul nostru de . Diametru al sitei de mm.


O masina de tocat buna garanteaza succesul mezelurilor pregatite in casa. La Lancom gasiti masini tocat carne profesionale pretabile pentru orice carmangerie - Lancom Distribution. Sprituri carnati manuale. Oferit de:SC EXOMAX TECH . Potrivită pentru utilizarea în gospodărie, la procesarea . Pinion masina de tocat carne FIMAR montare pe ax de Ø16mm, de dinti, grosime-13mm. LEONARDI MASINA DE TOCAT CARNE ELECTRIC MOTOR CU CUTIE,.


DeKassa 40Producator: As seen on tv Categoria: masini de tocat. Accesați KingHoff No - KingHoff No Ca o alternativa la produsele de mai sus, puteti achizitiona masina de tocat carne manuala Node la Kinhhoff.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare