joi, 19 februarie 2015

Storcator de rosii electric

Carucior colectare rufe cu sac si rafturi inox cu polite pal melaminat Buc. Realizăm mobilier destinat spitalelor, cabinetelor medicale , laboratoarelor de analize medicale precum și altor spații cu destinație medicală. Dulap vitrina cu sertare.


Română) Dulap inox cu o usa din sticla. Mobilier medical Canapea. Firma Medgrup produce toate tipurile de aparatura si mobilier medical pentru. Blog Coş Produs Produse.


Canapea inox Nu există produse în cadrul acestei categorii . Canapea medicala pentru examinare Picioare detasabile din inox. Canapea piabila pentru Masaj si Consultatii - inox BPM-4. Masa instrumentar inox pentru sala de operatie MI 13. Console de tavan pentru alimentarea cu gaze medicale și energie electrică - TEHNOCARE CPU.


SISTEME MODULARE DE PEREȚI DIN INOX PENTRU SĂLI DE OPERAȚIE, SALOANE. In aceasta categorie puteti achizitiona mobilier spital precupat spital adulti cu tablii cu rama din inox si corp din pal melaminat, pat spital copii . Masuta/ carucior instrumente – 60x40xcm, mobile, structurasi blaturi inox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare