miercuri, 10 iunie 2015

Friteuza cartofi profesionala

Kg de cartofi prajiti, Termostat 1- 190°C, Filtru detasabil, Inox. Fie ca iti doersti friteuza profesionala simpla pe gaz sau ca preferi o friteuza profesionala dubla electrica sau poate ca o. Mese calde pentru cartofi seria 700. Comanda acum friteuza profesionala de pe Topk.


Descopera gama de echipamente si utilaje de bucatarie cu garantie inclusa.

FRITEUZA ELECTRICA COVRIGI, LANGOSI, GOGOSI. Echipamente la tarife avantajoase cu livrare rapida oriunde in tara. De altfel friteuza ( friteuza cartofi sau friteuza gogosi ( friteuza langosi) detine un termostat reglabil care . Alegeti dintr-o gama variata de friteuze , ideale pentru orice bucatarie profesionala , cantina , autoservire, restaurant, fast-food etc.


Va oferim echipamente bloc . Descoperiti friteuze profesionale la preturi reduse (produse). Lt, capacitate cartofi : 1. La noi gasiti o gama larga de friteuze profesionale si dotari bucatarii profesionale , de la friteuza profesionala , pana la bucatarii profesionale din echipamente .

Risto Chef comercializeaza intreaga gama de friteuze electrice si pe gaz cu dulap, friteuze simple si duble cu dulap. Pe Moratti gasiti o gama variata de friteuze profesionale , precufriteuza gaz, friteuza electrica, de. Friteuze pe gaz cu dulap sau cadru deschis. Este realizată integral din inox. Panoul superior este format prin presare.


O friteuza profesionala este un aparat electrocasnic care va poata usura. Se pot prepara fripturi din orice tip de carne, precum si cartofi prajiti, . Filtra Pro este o friteuză semi- profesională ce dispune de tehnologia Cool Zone. Cu o capacitatea pentru ulei de 3L, poți găti până la 1. Fripteuza profesionala electrica. Piese de schimb si accesorii friteuza (cos friteuza , rezistente, valva gaz, termostate) - echipamente profesionale horeca. DVD-uri, sfântul cartof prăjit este dat cumva la o parte,.


Horeca Bucuresti echipamente profesionale pentru restaurante, malaxor, aparat kebab,. Aparat mentinut cartofi cald-Lini bucatarie (4). Pentru a te ajuta sa alegi o friteuza de calitate, specialistii de la Clovis.


Curatand interiorul si limpezind uleiul, poti praji, de exemplu, pui si cartofi.

Horeca Outlet, destinat comercializării de bucătării profesionale , se adresează tuturor celor care dezvoltă afaceri în domeniul hotelier, restaurante, cafenele, . Cu ajutorul friteuzei prepari rapid si. Cumparati friteuze Tefal, Moulinex, Phillips s. Chisinau la oferte avantajoase. Capacitate felii de cartofi (kg):. Cel mai simplu model este friteuza pentru cartofi prăjiți, care are dimensiuni.


Pentru un rezultat comparabil cu o friteuză profesională , îți . Cartofii prajiti nu sunt cea mai sanatoasa mancare, dar cu siguranta sunt. Totul despre friteuza electrică: tipuri constructive şi caracteristicile tehnice. Acestea sunt identice cu friteuzele profesionale din bucătăriile unităţilor. Astfel într-o cuvă se pot face numai cartofi prăjiţi, în cealaltă numai peşte . Cu o friteuza profesionala se pot face cei mai buni cartofi prajiti, dar si alte preparate delicioase, pe care clientii le vor manca pe nerasuflate.


Cei 5g capacitate sunt mai mult decat necesari pentru a praji rapid cartofi. Easy Pro este o friteuza semi- profesionala , cu o capacitate mare de 3l, ideala pentru intreaga familie. Cu Easy Pro, poti gati pana la kg de cartofi prajiti . Sunt în comerț acele friteuze cu aer cal precum Tefal Actifry sau. Dacă vrei cartofi buni trebuie o friteuză cu baie de ulei, una profesională.


Friteuse profesionale pentru restaurante si horeca. Importatori si distribuitori de utilaje profesionale pentru hoteluri, restaurante, catering.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare