miercuri, 10 iunie 2015

Oala sub presiune tefal secure 5

Secure neo este oala sub presiune. Casa si gradina Articole menaj. Fabricata din cauciuc siliconic cu diametrul de . Această oală este dotată cu.


Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Produsul nu mai este activ in oferta ITGalaxy. Iti recomandam alte produse similare din categoria . Consumabile oale sub presiune Tefal.


Cod ref tefal Codul ref al aparatului se afla scris pe eticheta aparatului. Pentru a-ti gasi mai repede . Fig Alimentele aşezate în coşul pentru gătit cu aburi nu trebuie să atingă capacul oalei sub presiune. Fig Rotiţi capacul înspre stânga până la punctul . Oala sub presiune o alegem gandindu-ne in special la . Stoc epuizat la 26-01-201 pret 42Lei pe Okazii.


PR: , CY: 2 backlinks: 702517 ref. Oala electrica cu presiune Team EPC5M Putere 9W Capacitate litri. Tefal Tigaie Natural Ceramic cm (D4410252). PETERHOF Cratita din fonta l (PH 15254-26). Aluminiul gros turnat de mm plus inca mm pentru placa de inducție fac ca.


Vezi mai jos poze ale produsului. Intr-o oala sub presiune temperaturile la care se face mancarea sunt mult mai ridicate, cam la 1de. Vinete, telina, cartofi, praz: minute . Acest pin a fost descoperit de Ileana Ignat. Descoperă (și salvează!) Pinuri pe Pinterest!


Depinde de oala si de cum ai cumparat burta. Eu am fiert intr-o oala cumparata de aici http://oalasubpresiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare