luni, 16 noiembrie 2015

Cel mai bun mixer de bucatarie

Nu mananc mult si totusi nu dau jos nici macar un gram ! Alimente care te satură, dar nu te îngrașă. Acestea te satură, țin de foame până la următoarea masă și îți taie pofta de ronțănele. Există, însă, şi fructe care nu îngraşă şi care chiar te ajută să slăbeşti. Ce sa nu mananci in curele de slabire.


Grasimile fantastice care nu ingrasa – Exista grasimi care ingrasa si grasimi care nu ingrasa. Diferenta este data de structura lor si de sursa din . A consuma mai putine alimente supuse proceselor de transformare din industria alimentara este util nu doar pentru pastrarea sanatatii, ci si a greutatii. Se adaugă legumele şi se lasă la fiert. Atenţie, că fierb relativ repede si nu trebuie să se facă piure. Automat se erijeaza in specialisti si imi spun ca „dar fructele nu ingrasa , sunt foarte sanatoase!


Ambele afirmatii sunt partial adevarate, insa . Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC. Este util sa stii ce alimente te ingrasa , nu numai atunci cand tii o cura de . Există oameni care nu se îngrașă niciodată deși pare că mănâncă orice. Descoperă și tu cele secrete ale oamenilor natural supli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare