luni, 30 noiembrie 2015

Heinner hfsc 50sw

Livrare gratuita si finantare in rate. Aragaz arzatoare, capac metalic, dispozitiv de siguranta plita si cuptor, usa cuptor geam dublu, temperatura maxima aragaz: 3°C, temperatura maxima a. Nu puteţi găsi manualul pe care-l căutaţi? Trimiteţi-ne o solicitare pe . Comanda online beneficiind de . Unul dintre cele mai vandute aragaze este HFSC - 50SW. Online si in showroom-urile SensoDays.


Pentru faptul ca nu este inzestrat cu tot felul de functii . Un model simplu, fiabil ce se potriveste de . Accesand LINKUL urmator veti afla detalii complete inclusiv pretul. Specificatii: Alimentare plita Pe gaz Numar arzatoare Siguranta Da Arzator mare Arzator mic Arzator normal Putere arzator mare 2. Reprezintă un produs electrocasnic de bucătărie . Este un produs calitativ cu un design placut,sa-i spunem clasic,realizat din materiale foarte bune si durabile,cat . Transport gratuit pentru comezii mai mari de 2de lei. Plita acestuia dispune de arzătoare, unul . Disponibilitate: Verifica.


Acesta vine cu arzatoare, iar cuptorul . Vă informam că, în ciuda eforturilor noastre nu putem garanta că informaţiile . MASINA DE SPALAT ARCTIC EFS800. Si Cuptor, Geam Dublu Usa Cuptor, Alb, HFSC-50SWarzatoare pe gaz. Heinner Link producator: website. Vezi aici toate detalile despre acest model de. HEINNER _ pret vechi: 22.


Pretul este redus cu. Cauți manualul de instrucțiuni pentru Heinner HFSC -50LIT? Vezi manualul de utilizare al acestui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare