miercuri, 3 februarie 2016

Polizor unghiular dewalt pret

Polizor unghiular DEWALT magazine, preturi , oferte. MMilwaukee HDAG1flex polizor unghiular Makita Dewalt Bosch. Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice. Bucuresti, Sectorul Ieri 11:40.


Comanda acum produsele de calitate Dewalt! Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie. Gama variata de polizoare unghiulare , unelte nelipsite din orice atelier. Pret fara taxa verde: 69Lei).


Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE. Fii la curent cu promotiile si cumpara la cel mai bun pret. Eu am facut conparatie intre un polizor unghiular de aproximativ. Polizoare unghiulare DeWalt cumpara cu livrare in în Leova (Moldova).


Dewalt este unul dintre principalii producatori de scule electrice, o companie ce- si are sediul in orasul. Avem un polizor unghiular care dupa o folosire nepotrivita are nevoie de service la angrenaje! Disponibilitate: În stoc. Ordoneaza dupa: Pret crescator. Prețul în puncte: 7puncte.


Dewalt DCG412M2: Comutator inteligent cu buton de . Se anexeaza direct la polizorele DEWALT de 180mm cu clema. Flex ( polizor unghiular ) Berner (Bosch, Dewalt ,Makita,Wurth,Hilti). Dorințe Adăugați pentru comparare. Oferte pentru bloc motor man la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Stare f buna de functionare, acumulator f bun, la pret bun.


In legatura cu cursul valutar fluctuant, va rugam sa precizati pretul la consultant. Versiuni de echipare cu preturi diferite. Strung WABECO CNC, CC- D40E cu universal trei bacuri, 100mm, COD 10400- 2556RON TVA . GFA 12-W Maşini de găurit/înşurubat cu acumulator Flexibilitate ridicată – GFA 12-W transformă şurubelniţa cu acumulator într-o maşină de găurit/înşurubat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare