marți, 4 octombrie 2016

Buton geam electric opel astra h

Inchiderea si deschiderea geamurilor electrice se efectueaza cu ajutorul butoanelor de comanda. Poate fi montat pe consola soferului sau pe usile pasagerilor. Se monteaza prin clipsare(apasare) . Bloc cu butoane pentru geam electrice.


Taste butoane geamuri electrice Opel. Vindem butoane geam din dezmembrari pentru opel. Livrare rapida si gratuită în România. Convenabil serviciu de căutare.


Magazin online de piese auto si accesorii Opel. Parte de montare stanga-dreapta . Acoperiş acţionat electric la Astra. Autoturismul trebuie să staţioneze sau să nu depăşească viteza de.


Sunt un proaspat posesor de Astra H 1. Daca ai geamuri electrice spate poti ridica geamurile tinand apasat. Cat despre activarea din soft pentru inchiderea geamurilor din buton , banuiesc ca tot la service se face. Masina de care aveai nevoie. Opel Astra H Vas strop gel.


Piese auto noi sau din dezmembrări BUTOANE GEAM CU BUTOANE. CP+ buton SPORT, full electric , AC climatic, decapotare la buton functionala,. Aer conditionat, geamuri electrice ,pilot automat,computer de bord . CD -radio -volan sport imbracat in piele - geamuri fata/spate electrice -oglinzi retrovizoare. CD - geamuri electrice - oglinzi electrice. Am o problema la o astra cabrio din 94.


Iluminarea pe autostradă. Buton pornire/oprire motor 3. La viteze mari ºi conducere în linie dreaptă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare