vineri, 9 decembrie 2016

Zdrobitor fructe manual

Tocator, zdrobitor fructe , manual ,Gude BM Germania. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online! Preturi zdrobitor mere manual - Lista cu rezultate pentru zdrobitor mere manual. Compara preturi si oferte actualizate. MINIENO Inox are cuva din inox alimentar.


Tocatoare fructe si legume electrice si manuale la cel mai mic pret. Zdrobitor fructe cu actionare manuala. Depozit de zdrobitoare struguri, mere, pere , prune etc. Unsubscribe from Nicolae. Moara electrica de Cereale, Fructe si Legume - Micul Fermier Nr.


In curs de aprovizionare. Adaugă la lista dorinţelor. Masina de tocat fructe , actionata manual , cu o pereche de cilindri tocatori realizati din aluminiu. Moara pentru cereale, legume si fructe Gospodarul Profesionist GP3.


REDUCERE PENTRU TRANSPORT ! Fii primul care evalueaza acest produs. ZDROBITOR MANUAL DE STRUGURI CU ACCESORII PENTRU FRUCTE (în 1). Comanda un zdrobitor struguri manual pentru un vin perfect de pe.


Taie si zdrobeste fructele. Greutate fizică: kg Echipare: Cuvă . Capacitate cuvă litri. Are cuva din inox alimentar.


Role dințate cu cuțite din . Microeno Smalto are cuva din tabla smaltuita. Platesti cand primesti produsul. Actionat manual , zdrobirea nu implica costuri suplimentare. Pret EXCEPTIONAL Livrare Rapida si Drept de Retur doar la Timoshop. Pentru uzul casnic va recomandam modelul Robix AZ-EKO, care este un dispozitiv manual de tocat fructe , dotat cu.


Taietor centrifugal pentru fructe , cutite inox, motor 2V, 2. Curierat rapid in maxim de ore. Poti face retur in maxim zile. Gama variata de zdrobitoare de struguri si fructe in Moldova la preturi ieftine.


Dotat cu role din teflon de diametrul 280 . Tocator manual de mere, pere, sfecla, bostan si alte radacinoase. Actionarea se face manual prin pasarea lui deasupra unui butoi care sa ii. Funcția principală a produsului este de a zdrobi fructe și legume ca de exemplu : mere, pere, piersici, cartofi etc. Alimentarea se face manual iar capacitatea de . In aceasta ordine de idei, ideal devine un zdrobitor de struguri cu separator.


In functie de modul de actionare, poti intalni zdrobitoare manuale si motorizate. Razator pentru fructe si legume, Tocator fructe , Tocator legume, Maruntire fructe si legume. Cuva din tabla inoxidabila Angrenaje din metal . Incubator oua, incubator cu intoarcere semiautomata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare