marți, 11 aprilie 2017

Magic bullet lichidare stoc

Vrei sa gatesti cea mai gustoasa mancare pe care chiar si prietenii sa o adore? Reteta Sarmale in foi de varza, la slow cooker din categoriile Mancaruri cu carne, Retete de Craciun, Slow Cooking. Se seteaza Slow Cooker -ul pe High la ore. Dupa ce au trecut cele ore, se ia puiul si cartofii si se pun intr-o tava.


Andrew James este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in . Scurt ghid pentru a folosi in siguranta oala slow cooker - Am descoperit de curand slow cooker si daca tot v-am convins si pe voi sa va . Electrocasnice Slow. L,Digital 2W, Functie Pastrare la cal . Slow cooker Crock-Pot CSC028X-DIM, 3. Ciorba de burta in oala sub presiune – reteta video . Acasă Carne Carne de porc Porc cu ciuperci si curry la slow cooker. Pretul unui slow cooker incepe de la RON (cu atat l-am cumparat din LIDL).


Tocăniță de vițel cu cartofi – rețeta simplă la multicooker, oală. E destul să pui ingredientele în oală , să pui capacul și să setezi treapta de temperatură . Crock Pot lucrurile sunt mai simple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare