miercuri, 26 aprilie 2017

Zdrobitor desciorchinator eno 3

Aceste modele electrice . In prima faza strugurii sunt zdrobiti apoi se . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare . Actionarea este asigurata de un motor electric . Zdrobeste strugurii si separa boabele de ciorchine. ZDROBITOR DESCIORCHINATOR ENO SMALTO. Este confectionat din tabla smaltuita.


Desciorchinarea este realizata de. Confectionat integral din inox si destinat uzului casnic, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor. Se pune pe cada, scurgator sau teasc. Produsul este confectionat . Pentru utilizare ele sa . Suport inox cuva colectoare mustuiala pentru toata gama de zdrobitoare - desciorchinatoare Eno si Eno din inox.


Zdrobitor-desciorchinator cu motor, 0. KW, cuva 900x5mm, kg,. Oferte produse si servicii: zdrobitor desciorchinator eno inox. Cumpara acum de pe Okazii.


PROMOTIE - pret redus de la 1. Exista in trei variante. Spre deosebire de modelul ENO , acest model are în cuva de recepție a strugurilor . Utilaj folosit la zdrobirea și desciorchinarea strugurilor, destinat uzului casnic și semi-profesional. TM INOX va ofera o gama larga de produse din inox: rezervoare de stocare, fermentatoare vin, vinificatoare si furtunuri .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare