marți, 20 iunie 2017

Feliator legume

Cumpara feliator legume online pe eMAG. Preturi feliator legume - Lista cu rezultate pentru feliator legume. Descoperiti feliator de legume la preturi . Comparati preturile magazinelor online la Razator, feliator gasiti cel mai mic pret,.


InnovaGoods Aparat de Razuit si Taiat Legume in Spirala cu Carte de . Magazin online feliator legume ieftin ieftine noi la marketonline. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Răzătoare se fixează pe masă cu . Adus cu Mandrie si in Romania. Transforma legumele in spaghetti. Feliator orizontal de legume și fructe cu răzători 1. Feliatorul de cartofi si legume este simplu de utilizat si curatat dupa utilizare.


Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Fabricat din otel inoxidabil si aluminiu. Feliatorul VacuVin poate taia legume si fructe si le colecteaza in cupa special creata. Legumele si fructele se pot felia prin simpla presare, taietorul fiind dotat cu . Oferte si promotii la Oracle Investment, tag feliator legume. Rapid și ușor poti tai cartofi pentru prajit , salate și chiar legume proaspete.


Puteți crea taitei și taia o mare varietate de legume , cum ar fi: morcovi, dovlecei,. Descriere : Fliator pentru legume , in forma de spirala. Aparat de feliat legume cu capete pentru marimi si forme diferite. Masina de taiat, feliat , razuit legume , fructe sau taiat mozzarella, razuit mozzarella sau alte branzeturi tari! Decojitor legume Bol din . De fapt este un aparat de răzuit și feliat legume , se utilizează cu baterii reîncărcabile puternice, deține un set de patru discuri din oțel . Cantitate Adaugare in cos . Astazi produsele Ibili se comercializeaza la nivel global, bucurandu-se de un . Gama R cuprine procesatoare taiere si feliere legume pentru bucatarii profesionale de resataurant sau hotel.


Folosite pentru o gama mare de operatiuni. Taietor de legume si fructe cu lamele din inox , Articole de Bucatarie. Vorbim despre feliatorul cu coada apreciat de profesioniști. Morcovi, praz, ciocolată sau brânză, orice poate fi feliat rapid si fara mult efort. Specificatii: Material: metal,plastic.


Acest feliator va usura munca in bucatarie. Fie ca preparati o salata de legume cu branzeturi si ou fie ca doriti sa preparati o salata de fructe sau o mancare . Suport pentru legume pentru utilizarea în siguranță și protecția mâinilor. Picioare de cauciuc pentru o mai bună . Exclusiv pentru legume , feliatorul dispune de un maner special, care impreuna cu lamele din otel inoxidabil va taia cu usurinta orice leguma.


O salată aperitiv cu legume , carne, maioneză și iaurt grecesc. Accesorii si echipamente HoReCa - bucatarii profesionale restaurante, catering, spitale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare