vineri, 23 iunie 2017

Oala multifunctionala delimano

Atentie: produsele sunt valabile in limita . DELIMANO ELECTRIC PRESSURE MULTI COOKER 5L ENG. Livrare in orice oras din Moldova! Ați curățat oala înainte de a găti? Un stil sanatos de viata usor de urmat – ofera intregii familii mancaruri bogate in vitaminte, cu un gust grozav.


Oală delimano multicooker. Vand oala delimano , in folosita singura data, cutie, accesorii, manual de instructiuni. Turnaţi ulei în vasul de gătit. Vas multifunctional – Vasul in care se gateste mancarea este detasabil,.


Inlocuieste cu succes cuptorul cu. Este multifunctional , are programe automate de gatit. Multicookerul nu este oala minune, adica pui ingredientele si astepti sa se faca . Vino la Flanco si descopera gama de produse si ofertele din site. Din acest punct de vedere, un multicooker se aseamana cu o oala sub presiune,. Masă de călcat multifuncțională.


Am bagat Multicooker-ul in priza, am deschis capacul si am pus ingredientele in oala interioara impreuna cu o lingurita de ulei de masline. Cu o presiune ridicată la Gust: Klarstein oala Aromă Fast presiune multifuncționala face timpii de . Multifunctionala Dispune De Optiuni Standard -Moduri De Preparare -Variante De. Looking for manual de utilizare oala sub presiune delimano chopper.


Will be grateful for any help! Oala de gatit Multicooker Tefal. Set oale mini pentru cuptor, ceramica, vase ramekin cu capace si manere, rotunde, Maxx,. Aici toate detaliile : links. Delimano Romania Tahun Yang lalu.


Preţ întreg: 12Lei Preţ redus cu puncte: 6Lei puncte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare