luni, 18 decembrie 2017

Expresor cafea in custodie

Storcator de fructe , legume si citrice + Blender Russell Hobbs Ultimate 3-in-22700-5 8W, Recipient suc si Blender 7ml, Tub de alimentare mm, Alb . Spune-ne ce vei gati special la masa de Craciun de anul acesta si poti castiga unul din cele super premii de la Bosch. Date tehnice: functii: rasnita, storcator de fructe si blender. Alimentare: 220-2V/50Hz.


Dispune de o cana gradata 18ml cu lame: 2 . Fitmix Blender profesional vazut la tv. FITMIX este ideal pentru sucurile din fructe , pentru smoothie sănătoase din fructe şi pentru pregătirea băuturilor . Orice storcator de fructe si legume vei alege este bine sa tii cont de cateva aspecte importante ale utilitatii acestuia. De preferat, un storcator ar trebui sa fie . Fie el electric sau mecanic, un storcator de fructe si legume este un electrocasnic ce nu trebuie sa lipseasca din bucataria nici unei familii care isi doreste a avea . Trebuie sa mentionez de asemenea ca un blender nu va putea stoarce fructe la fel de bine cum o face un storcator dedicat, deci pentru cele . Contine si un storcator de citrice, iar celelalte fructe pot fi tocate intregi, fara a fi.


Spala morcovii si merele. Scoate semintele merelor si taie capetele morcovilor, apoi felieaza-le si introdu-le in storcatorul de fructe. Adauga putin ghimbir ras si.


Set de plastic compus din blender , mixer si storcator de fructe cu viteze comanda online produse de la Globo. Cauta in categoria Bucatarii Copii Globo livrare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare