vineri, 15 decembrie 2017

Feliator mere

Cumpara feliator mere inox online pe eMAG. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la livrare si. Feliator ondulat Ibili pentru legume si branza, inox. Asigura impartirea fructului in bucati egale si indepartarea cotorului dintr-o . Aparat curatat, scobit si feliat mere si cartofi Floria si manusi bucatarie. Livrare la alegere prin Posta sau Curier rapid.


Feliaza in felii egale dintr-o singura miscare separand miezul ( cotorul) . Datorita lamelelor feliaza în felii egale dintr-o singura mișcare separând miezul (cotorul) merelor și perelor. Specificatii: Material: . Electrocasnice Aparate de bucatarie. Agatatoare pe perete, autoadeziva - . Caracteristici: Material: Inox si plastic Diametru feliator:~9. Aparat de cojit și feliator mere în Westmark Apfeltraum.


Un foarte eficient curățitor de mere, pere sau chiar cartofi, cu trei funcții într-o singură operațiune. Confectionat din inox alimentar. Taie fructe cu diametrul pana la 1mm in sase felii egale. Merele pentru tarte se feliaza mai usor cu aparatul de taiat mere felii.


Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Ustensilele de bucătărie “Made in . Afișează toate imaginile. Magazinul de cadouri TheGift.


Acest feliator de mere va ajuta sa feliati . Disozitivul manual pentru mere permite decojirea, felierea tip rondele si eliminarea cotorului de mere Dimensiuni: 2x 1x 1mm Structura: fonta acoperita . Bol, sticlă transparentă. Disponibilitate: in stoc. Curata, feliaza si extrage cotoarele merelor intr -o singura operatie. Foarte practic pentru cantitati mari de mere.


Veti obtine merele perfecte pentru realizarea tartelor doar folosind acest feliator. Incepem saptamana cu cel de-al doilea articol din seria Preferatele mele . Cumpără KLARSTEIN TRIJUICER DIN OȚEL INOXIDABIL NEGRU - STORCĂTOR DE FRUCTE, TĂIERE DE MERE , FELIERE DE CARTOFI la cel mai bun preț . Colectia cuprinde in mare produse utile si . SPRITTA feliator pentru mere (7032). Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru ceapa de taiere, etc. Daca doriti sa economisiti timp si energie, alegeti acest dispozitiv multifunctional care curata, taie si indeparteaza cotorul in acelasi timp.


Mar bio uscat feliat Fructe bio uscate. Chips-urile și inele de mere bio, fructoase, acrișoare și ușor brune, datorită lipsei de acid citric, reprezintă o gustare . Innoieste-ti bucataria cu inovatorul aparat de curatat si feliat mere. Acum poti pregati deserturi delicioase rapi si nu mai pierzi timp pretios pregating merele . Descărcați această fotografie gratuită despre Mere Feliat Izolat din vasta bibliotecă a Pixabay de imagini și clipuri video de domeniu public. Merele folosite la producerea gustărilor cool de mere își trag originile din satul Izvoare, raionul Orhei.


Sunt cultivate de un agricultor local și . DE CALORII PE ZI: □ porţie de muşchi file de porc, cu napi, mere şi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare