marți, 6 februarie 2018

Tocator philips

Mâna care îți dă ajutor în bucătărie. Poate tăia orice doreşti - legume, ierburi aromatice, nuci etc. Graţie operării sale prin simpla . Aflaţi de ce aceste tocător corespund nevoilor dvs. Comparaţi, citiţi recenzii şi comandaţi online. Livrare: Într-o săptămână.


Pret competitiv, livrare rapida si rate fara dobanda. Alb la pret avantajos prin FLANCO. Comanda Online cu Flanco. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. PROMO de DOAR 11lei!


Alb : acceseaza rubrica noastra Mixere si tocatoare pentru cele mai multe oferte. Electrocasnicele pe care le doreai. Optiune de cautare anunturi. Selectare automată a vitezei. Toacă precum un bucătar . Accesorii:Vas din sticla.


Lame din otel inoxidabil lame. Vezi intreaga gama de tocatoare de carne. Mixer de mână cu tehnologie de amestecare. Bol de l, tocător XL, tel. Putere: 4W Capacitate: 0. Philips Daily Collection.


Management: numar de viteze: 1. Magazin online blendere si tocatoare ieftine noi la marketonline. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Storcatoare de fructe si legume pe site. Cumpar tocator ieftin in Chisinau. Cele mai bune preturi la tocatoare. Gama variata la tocatoare.


Pe site sunt prezentate fotografii, specificatii, prețuri, . Cu motorul puternic de 5W al tocatorului . Tehnologia FiberBoost îţi. Acum este doar 33lei! Specialistul nostru stie exact cum poti sa iti alegi cel mai bun tocator, asa ca aloca. Blendere si Tocatoare - Lumea ta digitala la un click distanta 1produse, promotii, preturi.


Pretul include TVA ; Costurile de livrare nu sunt incluse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare