vineri, 27 aprilie 2018

Aparat gatit aburi philips avent

Alimentatie - Ingrijire Alimentatie copil. Bebe Tei - Aparate gatit. Prepară mai întâi în abur. Aparatul prevazut cu doua functii: de gatit alimentele la aburi si blender.


Este usor si extrem de intuitiv de folosit. Prin simpla intoarcere a recipientului puteti opta . Rate in magazin, aprobarea . Acest aparat de gatit cu aburi şi blender este util în special pentru prepararea unor cantităţi. Caracteristici: Aparatul.


Tehnologia de distribuire circulara a aerului gateste mancarea . Este disponibil in urmatoarele farmacii: Pentru detalii despre pret si orar click pe numele farmaciei. Raspunsuri buna ziua mamici ! Jucarie Fidget Spinner OEM, plastic (Albastru). Nu există informații disponibile pentru această pagină. Biberoane și suzete avem de la AVent , la băut le folosim pe cele de. Sofiei au evoluat rapi de la jucării la aparat de gătit la abur , . Categorie: Accesorii bebelusi.


Aparate de gatit cu aburi cu preturi incepand de la 155. Philips Avent - APARAT DE GATIT CU ABURI SI BLENDER. A trecut destul de mult timp de la ultima verificare. First steam fruit, vegetables, fish or meat and .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare